Werken bij Bemet

Bemet bestaat uit een team van meer dan 40 medewerkers. Onze bedrijfscultuur beschrijft zich als open, no-nonsense en familiair. Kennis en ervaringen uitwisselen tussen collega’s is voor Bemet erg belangrijk.

Ter versterking van ons team zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen. Ben je gedreven in je werk en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op een van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van een van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 • Ervaren ERP-consultant en projectleider
  In deze rol ben je regisseur, adviseur en accountmanager tegelijk. Je wilt de behoeften van de klant begrijpen. Je helpt hem zijn processen (verder) te optimaliseren en zorgt ervoor dat hij sneller, beter en efficiënter kan produceren. Je installeert het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne bij klanten, implementeert processen en geeft trainingen en ondersteuning waarbij je zelf medeverantwoordelijk bent voor de optimale inzet van dagen bij de klant.​
  Download vacature

 • ERP-consultant en projectleider
  In deze functie inventariseer je de behoeften van de klant en help je hem zijn processen (verder) te optimaliseren. Je installeert het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne bij klanten, implementeert processen en geeft trainingen en ondersteuning waarbij je zelf medeverantwoordelijk bent voor de optimale inzet van dagen bij de klant.​ Er wordt projectmatig gewerkt waarbij je begint aan de helpdesk en gaandeweg als consultant van relatief eenvoudige naar meer complexe implementaties doorgroeit.
  Download vacature

 • Ervaren ERP-consultant en projectleider voor België
  De ervaren ERP-consultant die wij voor onze Belgische vestiging zoeken is een zeer zelfstandige professional met een ondernemende instelling. Hij/zij heeft affiniteit met productiebedrijven en processen in de maakindustrie. In deze rol ben je regisseur, adviseur en accountmanager tegelijk. Je installeert het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne bij klanten, implementeert processen en geeft trainingen en ondersteuning.​
  Download vacature

 • Software engineer
  Als software engineer houd je je bezig met ontwerpen van nieuwe functionaliteiten voor de in eigen beheer ontwikkelde ERP-software en het gereedschappenbeheersysteem APM. Je wordt ingezet op een van beide producten en je werkt op projectmatige basis, waarbij je (mede-)verantwoordelijk bent voor het hele project.
  Download vacature

 • Supportmedewerker ERP
  In de functie van supportmedewerker ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van vragen van klanten over ons ERP-systeem Plan-de-CAMpagne. Verder geef je advies over mogelijke verbeteringen in de software en documentatie.
  Download vacature

 • CAM-engineer
  In de rol van CAM-engineer ben je adviseur, programmeur en accountmanager tegelijk. Je helpt de klant zijn proces en zijn machine('s) te optimaliseren. Je installeert software bij klanten, geeft trainingen, je programmeert en je geeft ondersteuning.
  Download vacature

 • Consultant hout- en interieurbouw 
  In de rol van consultant hout- en interieuwbouw heb je grote affiniteit met meubel- en interieurbouw én met (houtbewerkings)machines. Je bent interviewer, adviseur, programmeur en accountmanager tegelijk, waarbij je de klant helpt zijn proces en machine(s) te optimaliseren.
  Download vacature

 • Studenten voor afstudeerplek
  De ontwikkelafdeling van ons ERP-systeem Plan-de-CAMpagne is constant bezig met uitbreiden van de software. Voor op deze afdeling zijn enkele afstudeer-opdrachten beschikbaar, zoals een webapplicatie maken om uren in te voeren.
  Download vacature

 • Studenten voor bijbaan
  De ontwikkelafdeling van Bemet is constant bezig met uitbreidingen om onze APM- en ERP-software voor klanten te blijven optimaliseren. Op deze afdeling is plaats voor studenten Informatica die op zoek zijn naar een bijbaan.
  Download vacature

Zie jij een carrière bij Bemet International wel zitten?  Solliciteer direct online of stuur je brief met cv naar info@bemet.nl.

Open sollicitaties
Onderstaande vacatures zijn op dit moment reeds ingevuld. Maar Bemet is altijd opzoek naar nieuw talent, vandaar dat het de moeite loont om bij interesse toch op een van onderstaande functies te solliciteren in de vorm van een open sollicitaties. Dus spreekt één van onderstaande functies je aan? Solliciteer dan online via het open sollicitatieformulier.  

 • Accountmanager CAD/CAM
  Je richt je als accountmanager CAD/CAM op acquisitie van nieuwe klanten, het beheren van contacten met bestaande klanten, het in de markt zetten van onze CAD/CAM producten en je denkt actief mee met het sales- en marketingbeleid.
  Download vacature

 • Accountmanager ERP
  Als accountmanager is je uitgangspunt het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand en het in de markt zetten van Plan-de-CAMpagne. Ook geef je presentaties tijdens gebruikersdagen en vertegenwoordig je Bemet op vakbeurzen.
  Download vacature

 • Front-end developer
  In de functie van front-end developer ben je de spil op het gebied van usability en vormgeving bij de ontwikkeling van het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne.
  Download vacature

Volg Bemet via        
Twitter