Over ons

Bemet International levert sinds 1990 CAD/CAM, ERP en APM software voor de maakindustrie. Bemet is geen dozenschuiver die alleen software aflevert. We verzorgen de volledige implementatie van procesanalyse tot en met training.

Totaalautomatiseerder

U bent bij ons op het juiste adres om uw bedrijfsproces van A tot Z te automatiseren: van de administratie en werkvoorbereiding tot de werkplaats, voor elke stap bieden wij een softwareoplossing. We ontwikkelen zelf het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne en de APM+ werkplaatsautomatiseringssoftware. Daarnaast vertegenwoordigen we in Nederland CAD/CAM-systemen van TopSolid

Beter met Bemet

Met onze gebruiksvriendelijke oplossingen en praktijkgerichte manier van aanpak zijn we in staat om uw concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren. Onze missie? Zorgen dat u uw doelen behaalt. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit bijna 1.000 tevreden klanten in binnen- en buitenland. Zij hebben hun concurrentiepositie verbeterd met bijvoorbeeld gemiddeld 30% efficiëntieverbetering, nieuwe en/of complexere producten of meer spiluren.

Missie

Onze missie is: met een goed TEAM zorgen dat onze klanten hun doelen halen.

Visie

Bemet International is de toonaangevende leverancier van klantgerichte oplossingen middels praktijkgerichte standaardsoftware en deskundig advies voor bedrijven die producten maken. Dit wil Bemet International bereiken met een no-nonsense, deskundig, betrouwbaar bedrijf met medewerkers die vanuit een teamgedachte gedreven zijn om samen klanten te helpen.

Verwachtingen van een softwareleverancier

Wat verwachten maakbedrijven van een softwareleverancier? We vroegen het onze klanten:

Volg Bemet via        
Twitter