Plan-de-CAMpagne: ERP voor de maakindustrie

Plan-de-CAMpagne ERP voor maakbedrijven

Realiseer 30% efficiëntieverbetering door in één systeem alle informatie te integreren over offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie en facturering.

Plan-de-CAMpagne ERP

Maakbedrijven in binnen-en buitenland verbeteren hun efficiency met gemiddeld 30% wanneer zij hun bedrijfsprocessen aansturen met Plan-de-CAMpagne ERP-software. Door alle informatie over offertes, orders, voorraad, inkoop, planning, capaciteit, productie en facturering te integreren in één ERP-systeem, helpt Bemet u uw totale productieproces te optimaliseren. Van order invoeren tot order uitleveren, snel en overzichtelijk.

Plan-de-CAMpagne biedt elke gebruiker – van directeur of manager tot werkvoorbereider en van inkoper tot planner – op elke werkplek en mobiel, de juiste gegevens op het moment dat hij of zij daar behoefte aan heeft. En in de vorm die hij of zij zelf nodig vindt. Van detailniveau of minder tot managementrapportage of meer en aan te passen aan ieders behoefte.

Plan-de-CAMpagne in de praktijk, geschikt voor

Snel en eenvoudig de bedrijfsprestaties inzichtelijk krijgen kan met de krachtige tool Management Cockpit. Gebruikers die onderweg willen werken met Plan-de CAMpagne, is er PdC Mobiel, ideaal als er geen pc beschikbaar is!

Draaien er softwarepakketten die u graag gekoppeld ziet in één overzichtelijk systeem? Onze consultants kunnen u helpen om vrijwel elk ander softwaresysteem te koppelen met Plan-de-CAMpagne, TopSolid en/of APM.

En of u nu een eenmanszaak, klein of middelgroot bedrijf runt, met Plan-de-CAMpagne haalt u een complete softwareoplossing in huis van offerteaanvraag tot en met de factuur.

Download | Plan-de-CAMpagne ERP flyer »

bar-graph

Meer dan 30% tijd besparen per dag

  • Door in één systeem alle informatie te integreren over offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie en facturering kunt u uw totale bedrijfsproces verbeteren!
checkmark

Van werkvoorbereiding naar productie in 5 seconden

  • Materialen worden direct op aanwezigheid gecontroleerd en zo nodig op een bestellijst
    geplaatst
  • Het systeem genereert automatisch deze inkoopregels, zowel voor deze specifieke order als voor het bijwerken van de voorraden
checkmark

Vakkundige implementatie met een gemiddelde doorlooptijd van 2 maanden

  • Elementen die altijd een vast onderdeel zijn bij de implementatie van uw nieuwe ERP-systeem zijn training, installatie, conversie & implementatie
24-7

Plaatsonafhankelijk vanwege mobiele applicatie

  • Voor gebruikers die ook mobiel wil werken met Plan-de-CAMpagne.
  • Ideaal voor buitendienstmedewerkers, directie, projectleiders, verkopers, monteurs, machine operators, productiemedewerkers, balieverkoopmedewerkers, expeditiemedewerkers en magazijnmedewerkers!

Bedrijven die werken met Plan-de-CAMpagne

“Plan-de-CAMpagne past zeer goed bij onze productieprocessen: vanwege de flexibiliteit van de software hebben wij de mogelijkheid om volgens onze eigen werkwijze te werken.”

Arbec

“We werken al sinds 1996 met Plan-de-CAMpagne. We zijn louter positief over de software en vinden het nog steeds een perfect ERP-pakket voor bedrijven als het onze.”

Van Haandel Metaal

“Plan-de-CAMpagne is een prettig ERP-pakket in de omgang. De knoppen zitten op een logische plek, informatie is binnen enkele muisklikken zichtbaar, op de manier die je zelf aangeeft. Het is een uitstekende tool om snel en efficiënt je werk uit te voeren. Heb je toch nog een vraag, dan is de helpdesk van Bemet goed bereikbaar en deskundig.”

Snaas Metaalwaren

“Plan-de-CAMpagne geeft ons een totaaloverzicht in relaties en projecten, waardoor wij onze interne processen kunnen aansturen en overzichtelijk houden.”

Interstar Meubelen

“Doordat de productie en expeditie vanuit Plan-de-CAMpagne worden aangestuurd, heerst er minder hectiek. Gegevens hoeven niet meer dubbel te worden ingevoerd. En mocht er iets fout dreigen te gaan, kan er snel worden ingegrepen.”

Presikhaaf Schoolmeubelen

“We zijn van MS Access, Excel en Word in 3 maanden overgestapt naar Plan-de-CAMpagne.”

Altop Kunststoftechniek

“Bemet International heeft met haar ERP-systeem Plan-de-CAMpagne Kersten Europe die flexibiliteit geboden die haar zo uniek maakt naar haar klanten toe.”

Kersten Europe

“Toen we een ander ERP-pakket nodig hadden, gingen we op zoek naar een pakket om de administratie van onze bedrijfsprocessen beter te coördineren en te stroomlijnen. We kwamen toen uit bij Plan-de-CAMpagne van Bemet, omdat het veel inzicht gaf in onze processen en omdat het een pakket uit de praktijk komt en daardoor de taal van het bedrijf spreekt.”

MetalTech

“Plan-de-CAMpagne betekent voor ons dat we efficiënt kunnen inkopen en altijd overzicht hebben. Deze voordelen hebben rust en duidelijkheid gebracht in onze organisatie.”

Hartog-Est

“Het onderbrengen van automatisering onder één dak was een zeer belangrijke factor in het kiezen voor gereedschapsbeheersoftware.”

Braakhuis Borne Metaaltechniek

“With Plan-de-CAMpagne we have optimum insight in the monitoring of the process and delivery dates.”

Steinbusch

“When a customer calls, I can find the required information much quicker in Plan-de-CAMpagne, than I used to do in my Excel sheet. Even historical data. By using Plan-de-CAMpagne LA we now have a complete overview of the production process and the production capacity.”

 

Aldenzee RVS

“Plan-de-CAMpagne is another step forward to becoming a professional organisation.”

Airborne International

“Plan-de-CAMpagne vormt de rode informatiedraad in onze onderneming.”

Stemin Machinefabriek

“Met Plan-de-CAMpagne hebben we een ERP-pakket in huis, wat ons in staat stelt onze klanten optimaal te bedienen. Én wat klaar is om de groei die we beogen, verder vorm te kunnen geven en vooral bij te houden.”

Jan Heddes - bedrijfsleider Salco

“Plan-de-CAMpagne geeft ons goed overzicht in de projecten, waardoor we kunnen sturen op voortgang, kosten en resultaten.”

Jan van den Eijnden
engineer - werkvoorbereider - inkoper
Koat

“Het is prettig om te werken met één enkele leverancier voor zowel CAD/CAM als ERP oplossingen die hier gebruikt worden.”

Sjaak Branderhorst – directeur Mabotec

“Plan-de-CAMpagne is voor ons hét niet-verspanende gereedschap. We kunnen niet meer zonder.”

Ron Roco – directeur Observator Precisietechniek

“Plan-de-CAMpagne levert een belangrijke bijdrage aan ons doel om met zo min mogelijk middelen zo veel mogelijk te produceren.”

Gerrit Drost - directeur Gedro Metaal

“Dankzij Plan-de-CAMpagne behoort over- en zaterdagwerk voor het bijbenen van de nacalculatie en facturatie tot het verleden.”

thyssenkrupp Materials Belgium

“De mogelijkheden om snel te handelen binnen Plan-de-CAMpagne sluiten nauwkeurig aan op de dagelijkse dynamiek in onze bedrijfsvoering.”

Eric Sens – manager operations PMP Lichtenvoorde