Ondersteuning van elk machinetype

TopSolid stuurt elke machineconfiguratie aan binnen uw organisatie. Voor elk type CNC-machine en type besturing is een specifieke postprocessor nodig. TopSolid beschikt over een flinke bibliotheek met postprocessoren voor eenvoudige tot complexe freesmachines (tot wel 7-assen) en draai-freesmachines. Ook 3-, 4-, en 5-assige bewerkingscentra, multitask machines, multi-turret machines zitten in het assortiment. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met andere besturingen, waaronder natuurlijk de bekende CNC-besturingen van Heidenhain, Siemens en Fanuc.

Postprocessorconsultancy
Waar nodig schrijven onze engineers ook speciale postprocessoren, zoals output voor een voorinstelapparaat of een jobmanager op een geautomatiseerde bewerkingcel. Het moet gek lopen als we uw machine niet aan de praat krijgen.

Partners / machinefabrikanten

TopSolid werkt nauw samen met machineleveranciers voor het maken van de postprocessoren. Bekijk de lijst met logo’s van machineleveranciers waar Bemet ervaring mee heeft.

Machineleveranciers »

Machinebesturingen

Klik op de onderstaande link voor een overzicht van besturingsleveranciers waar Bemet ervaring mee heeft.

Besturingsleveranciers »

Bedrijven die werken met TopSolid

“TopSolid’Wood biedt de mogelijkheid om een compleet verhaal van A tot Z voor de klant tot in detail uit te werken. Dus de volledige werkvoorbereiding, het ontwerp plus de aansturing van de productiemachines. En dat zonder tijdverlies.”

Jan Willem Last - werkvoorbereider Admiraal Jacht- & Scheepsbetimmeringen

“Het is een hele zoektocht geweest. De meeste pakketten sloten niet goed aan op de verschillende houtbewerkingsmachines, die we direct vanuit de werkvoorbereiding wilden aansturen. Tot we in aanraking kwamen met TopSolid’Wood van Bemet.”

Addie Anbeek – directeur AG Interior Solutions

“Met TopSolid is het benodigd aantal opspanningen teruggebracht van 10 tot 2 opspanningen per hydraulisch blok. Dat is 80% minder!”

Frebo

“Het onderbrengen van automatisering onder één dak was een zeer belangrijke factor in het kiezen voor gereedschapsbeheersoftware.”

Braakhuis Borne Metaaltechniek

“We zochten een tekenprogramma dat verschillende stappen in één keer kan doen: de tekening maken, de juiste productiegegevens eraan koppelen en daar zaaglijsten uit genereren. TopSolid’Wood is een programma zonder beperkingen en met intelligentie, waarvan we sommige onderdelen misschien pas over een paar jaar nodig hebben. Zo zijn we bij Bemet uitgekomen.”

Rik Drost – directeur Te Boveldt Meubelmakerij

“We gebruiken TopSolid voor het aanmaken van 3D-modellen en het programmeren van prototypen, mallen, matrijzen, elektroden en kernen. Met behulp van TopSolid krijgen we snel een goed eindproduct. Een TOPproduct.”

Wim van Roekel - programmeur Moba

“Het is prettig om te werken met één enkele leverancier voor zowel CAD/CAM als ERP oplossingen die hier gebruikt worden.”

Sjaak Branderhorst – directeur Mabotec

“TopSolid 7 heeft ervoor gezorgd dat de rekensnelheid met 50% is toegenomen. Het programma is ideaal om eenvoudiger complexe onderdelen te programmeren. Hier zijn de programmeertijden afgenomen sinds het gebruik van TopSolid 7.”

Maikel Schapendonk
CNC Frezen - programmeur
Gereedschapmakerij Van Vlijmen

Klaar voor een optimaal productieproces?

Bemet Salesteam
0318 - 495858

Persoonlijk advies

Laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.