Compleet kwaliteits- en gereedschapsbeheer APM+

APM+ Kwaliteit- en Gereedschapsbeheer

Door APM+ standaardiseert u de processen op de werkplaats en is elke productieorder met de benodigde informatie altijd eenvoudig terug te vinden. Met als doel: met huidige productiemiddelen de machine meer laten produceren door instel- of omsteltijden te verkorten.

Standaardisatie van productieproces

APM+ legt al de benodigde informatie vast hoe een product geproduceerd moet worden.

APM+ is het centrale platform waarin de operators alle benodigde informatie kunnen vinden voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Per productiestap heeft de operator alle benodigde informatie steeds bij de hand. Denk hierbij aan tekeningen, certificaten, foto’s of textuele informatie die vanuit het ERP-systeem zijn toegevoegd. Door APM+ standaardiseert u de processen in de werkplaats en is elke productieorder met de benodigde informatie altijd eenvoudig terug te vinden.

APM+ Modules
APM+, de basismodule, kent 3 aanvullende modules

Trainingen
Om snel en goed met de nieuwe software aan de slag te gaan, bieden wij diverse APM+ trainingen aan die tevens in aanmerking komen voor subsidie/tegemoetkoming bij het OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbedrijven).

bar-graph

Meer machinecapaciteit met huidige productiemiddelen

Met uw huidige productiemiddelen de machine meer laten produceren door instel- of omsteltijden te verkorten

checkmark

Integratie met uw huidige soft- en hardware

Stem alle processen op elkaar af door integratie met uw huidige soft- en hardware. Er is integratie met CAD/CAM, CNC-machine, voorinsteller, meetmachine en ERP- software met Link+

checkmark

Optimaal inzicht in locatie- en voorraadbeheer

Nooit meer zoeken naar gereedschappen en uitsluiten van onnodige gereedschapsvoorraden door optimaal inzicht in locatie- en voorraadbeheer

bar-graph

Volledige kwaliteitsbeheersing en grafisch inzicht

Continu inzicht in het verloop van specifieke metingen waarborgt de kwaliteit van producten

Bedrijven die werken met APM+

“Het onderbrengen van automatisering onder één dak was een zeer belangrijke factor in het kiezen voor gereedschapsbeheersoftware.”

Braakhuis Borne Metaaltechniek

“Onze werkmethode is aangepast mede door de structuur die is geleverd door APM. Dit draagt bij aan de effectiviteit en kwaliteit van het productieproces.”

Boers & Co

“Je ziet nu dat de CPK-waarde constant blijft. Daardoor leveren we beter werk en betere producten.”

Eric Polman - operator Holga Metaaltechniek

Klaar voor een optimaal productieproces?

Bemet Salesteam
Bemet Salesteam
0318 - 495858

Persoonlijk advies

Laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.

Dit is onze totaaloplossing

ERP voor een efficiënte bedrijfsvoering:
Plan-de-CAMpagne

Met Plan-de-CAMpagne haalt u een complete softwareoplossing in huis van offerteaanvraag tot en met de factuur. Realiseer bovendien 2x zoveel orders met dezelfde capaciteit door tijdsbesparing en foutenreductie dankzij eenmalige gegevensinvoer.

Lees meer »

Compleet kwaliteits- en gereedschapsbeheer:
APM+

Met APM+ hoeft u niet meer te zoeken naar gereedschappen dankzij inzicht in locatie- en voorraadbeheer van gereedschappen, meet- en opspanmiddelen. Verbeter de kwaliteit en voorkom productfouten of machinestilstand door grafisch inzicht in SPC (Statistische Proces Controle).

Lees meer »

CAD/CAM-software voor optimale CNC-aansturing:
TopSolid

Ontwerp, simuleer en produceer uw complexe producten eenvoudig met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve software van TopSolid en realiseer 30% meer spilrendement. Van productontwerp tot aan het genereren van de NC-code; alles in 1x goed dankzij de betrouwbare machinesimulatie!

Lees meer »

3D CAD/CAM-software voor de houtsector:
TopSolid'Wood

TopSolid’Wood zorgt voor een goede aansturing van complexe CNC-houtbewerkingsmachines dankzij volledige integratie tussen CAD en CAM. Alle gekoppelde stuklijsten, werktekeningen en bestanden worden bovendien automatisch bijgewerkt bij wijzigingen: dit levert u een enorme tijdsbesparing op en reduceert de kans op fouten aanzienlijk!

Lees meer »