Licentiebeheer verbeterd in Plan-de-CAMpagne versie 5.5

Licentiebeheer verbeterd in Plan-de-CAMpagne versie 5.5

Vanaf Plan-de-CAMpagne versie 5.5 is het mogelijk om vanuit Bemet aan een uitbreiding een eigen einddatum mee te geven. Handig voor als u een keer een module wilt uitproberen of als u een uitzendkracht heeft die een tijdelijke licentie nodig heeft. Verstrijkt de datum? Geen probleem, u hoeft geen actie te ondernemen en u kunt Plan-de-CAMpagne zorgeloos blijven gebruiken.

Overzicht licenties inzichtelijk
Met deze wijziging heeft u een goed overzicht in het aantal aangeschafte modules. U kunt de modules op de volgende manier tonen: Ga naar PdC » Onderhoud » Licentiebeheer » Aangeschafte licenties.
U ziet bij de licentie-instellingen voor elke module één regel. Een module kan meerdere keren voorkomen aangezien elke uitbreiding, proef of aangeschafte module een eigen einddatum heeft.

Meer informatie

Heeft u vragen over het vernieuwde licentiebeheer? Stel ze gerust. De nieuwe functionaliteit is beschikbaar in versie 5.5. Overweegt u om uw bedrijfsadministratie te updaten? Neem dan contact op met uw accountmanager. Ook wanneer u uw bedrijfsproces eens onder de loep wilt nemen, zijn onze collega’s u graag van dienst.

Meer weten over updaten naar versie 5.5?

Bemet Overige diensten
Neem contact op met uw accountmanager
0318 - 495858
Laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.