Alles tonen

CAD/CAM
APM
ERP

Metaal
Hout
Kunststof
Assemblage

Lancering PdC versie 5 tijdens gebruikersdag

Lancering Plan-de-CAMpagne versie 5

Op dinsdag 12 november jl. organiseerde Bemet International wederom de jaarlijkse Plan-de-CAMpagne gebruikersdag. Dit jaar stond de lancering van de allernieuwste versie van Plan-de-CAMpagne, versie V5, centraal. Veel bezoekers waren hier erg nieuwsgierig naar, wat resulteerde in het recordaantal aanmeldingen van maar liefst 260.

Lancering Plan-de-CAMpagne versie 5

Na een periode van ontwikkelen, testen en nogmaals testen, was het moment daar om de gebruikers kennis te laten maken met Plan-de-CAMpagne versie 5. Na het welkomstwoord van directeur John Hazebroek had mededirecteur Anton van Zeijst de eer om de nieuwe versie officieel te lanceren. In een spraakmakende presentatie liet hij de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de vorige versie zien. In de daarop volgende pauze werd er door de gebruikers ook veelvuldig met elkaar gesproken over Plan-de-CAMpagne versie 5.

Anton van Zeijst toont vol trots Plan-de-CAMpagne versie 5

Zelf aan de slag met de nieuwste versie

Naast de gebruikelijke plenaire sessies stonden er ook diverse themasessies op het programma waarvoor gebruikers zich konden aanmelden. Eén van deze sessies was de kennismakingsworkshop V5. Het animo voor deze sessie was dermate groot, dat Bemet, naast de twee geplande sessies, nog een extra sessie in heeft moeten plannen. Tijdens deze workshop werd dieper ingegaan op de veranderingen ten opzichte van de vorige versies en konden de gebruikers zelf aan de slag met Plan-de-CAMpagne versie 5.

Computers staan klaar voor de kennismakingsworkshop v5

Er was veel animo voor de kennismakingsworkshop Plan-de-CAMpagne versie 5

Praktische themasessies

Naast de kennismakingsworkshop voor versie 5 vonden er een aantal themasessies plaats waarin gebruikers geïnformeerd werden over een aantal praktische handigheden van Plan-de-CAMpagne:

  • In de themasessie “Werkvoorbereiding”, gegeven door consultant Gerrit KleinJan, stonden de werkzaamheden van de werkvoorbereider centraal: o.a. het standaardiseren van berekeningen, inzicht krijgen in marges en het vastleggen van gegevens.
  • Consultant Frank Nienhuis legde in de sessie “Planning” uit hoe gebruikers tijd kunnen besparen door efficiënt te plannen. Hij behandelde de verschillende modules binnen Plan-de-CAMpagne, zoals de basis-, detail- en projectplanning.
  • Een sneak preview in het nieuwe voorraadsysteem van Plan-de-CAMpagne werd gegeven in de sessie “Logistiek”. Consultant Maikel Haverkamp liet zien wat de voordelen van dit systeem zijn en hoe gebruikers met allocaties en picklists kunnen werken.
  • De vierde themasessie werd gegeven door consultant Bas de Rek. In de sessie “Financieel en overzichten” vertelde hij welke ondersteuning Plan-de-CAMpagne biedt in het kader van SEPA. Daarnaast liet hij zien wat de mogelijkheden zijn van rapportages en Management Cockpit-indicatoren om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken in het bedrijfsproces.

Ook de overige themasessies trokken veel bezoekers

Beter inzicht leidt tot tijdwinst

Het thema van de dag was: “Beter inzicht leidt tot tijdwinst”. In alle gehouden presentaties en workshops stond dit thema centraal, ook in de presentatie van accountmanager Geert Tijsseling. Hij liet diverse tips & trucks zien waarmee gebruikers nog efficiënter met Plan-de-CAMpagne kunnen werken. Voordat de dag officieel werd afgesloten door John Hazebroek, behandelde Anton van Zeijst nog een aantal nieuwe en te verwachten ontwikkelingen. De bezoekers van de gebruikersdag werden ingelicht over de mogelijkheden van de nieuwe Management Cockpit en over de webshop die standaard in Plan-de-CAMpagne zit.

Bemet International kan terugkijken op een zeer geslaagde Plan-de-CAMpagne gebruikersdag. Niet alleen vanwege het record aantal bezoekers, maar ook vanwege de enthousiaste reacties van de gebruikers op Plan-de-CAMpagne versie 5 en de dag zelf.

Klik hier om alle foto's van de Plan-de-CAMpagne gebruikersdag 2013 te bekijken.

Een record aantal bezoekers tijdens de Plan-de-CAMpagne gebruikersdag

5 maart 18
CAD/CAM | APM | ERP
‘Configure to order to production’ is live te ervaren tijdens de TechniShow van 20 tot en met 23 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Bemet en JDI dagen samen de bezoekers uit om zelf aan de slag te gaan met het online ontwerpen van een product en hiervoor direct een order te plaatsen, zodat het maatwerk product ook daadwerkelijk direct geproduceerd wordt. Stap voor stap ervaren de bezoekers zelf hoe zij een voorsprong kunnen nemen op hun concurrentie. Tot ziens op de TechniShow, de koffie staat klaar op stand C.024 hal 10!
26 januari 18
CAD/CAM | APM | ERP
De Techni-Show is het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux.
13 december 17
CAD/CAM | APM | ERP
Mocht u tussen de feestdagen door de helpdesk willen raadplegen, dan zijn wij op woensdag 27 december tot en met vrijdag 29 december gewoon van 8:3
12 december 17
CAD/CAM | APM | ERP
Op dinsdag 21 november organiseerde de softwareleverancier voor de maakindustrie Bemet International voor het eerst in haar geschiedenis het Bemet
19 juli 17
CAD/CAM | APM | ERP
Op dinsdag 4 en woensdag 5 juli jl.
Macovak ontwerpt en produceert worm in een dag
4 juli 17
CAD/CAM
Macovak, een Belgisch producent van onderdelen van afvullijnen, heeft recentelijk TopSolid in g
Nieuwe partner ERP in Schotland
27 juni 17
ERP
Bemet verwelkomt MGC Technical Services als onze Plan-de-CAMpagne partner in Aberdeen, Schotland. MGC Techn
Industrie 4.0 begint met opleiding en software
28 maart 17
CAD/CAM | APM | ERP
Bij Smart Manufacturing draait het om ketensamenwerking en digitalisering van processen. Wanneer maakbedrijven hun processen Smart willen maken, zijn aan de voorkant van het hele proces opleiding en software nodig. STODT en Bemet bieden samen de oplossing.
Industrie 4.0 bij Bemet tijdens de Demoweek
1 maart 17
CAD/CAM | APM | ERP
U kunt geen vakblad open slaan of er wordt wel wat geschreven over The Internet of Things, Big Data, Smart Industry en Industrie 4.0 oftewel de 4e
Informatieavond 9 maart ERP voor de maakindustrie
15 februari 17
ERP
Bemet International organiseert op donderdag 9 maart a.s. een informatieavond.
Bemet wint TopSolid Sales Award
9 februari 17
CAD/CAM
Bemet was van 18 t/m 20 januari jl. aanwezig in Lissabon op het jaarlijkse Missler software partners seminar.
Optimalisatie in werkplaats
20 december 16
APM
APM is vernieuwd. Versie 7 van APM biedt u nieuwe tools om u te helpen de werkzaamheden in de werkplaats verder te optimaliseren. Lees de belangrijkste vernieuwingen in APM.
20 december 16
CAD/CAM
Tijdsbesparing bij de machine zonder extra tijd kwijt te zijn in de ontwerpfase; In TopSolid'Wood vond Scheeps- en Jachttimmerbedrijf De Flux het ideale CAD/CAM-systeem voor de houtbranche dat hieraan voldoet.
25 november 16
CAD/CAM
Het programmeren van complexe producten op een draai-frees combinatie met een B-as kan lastig zijn, maar met TopSolid 7 wordt het u makkelijker gemaakt.
De Jong Constructiewerkplaats optimaliseert bedrijfsprocessen
7 september 16
ERP
Bemet International is er trots op dat De Jong Constructiewerkplaats in Dordrecht sinds kort hun bedrijfsprocessen hebben geoptimaliseerd door gebruik te gaan maken van onze ERP-oplossing Plan-de-CAMpagne.
Candia C3 voorjaarskampioen seizoen 2015 – 2016
18 mei 16
CAD/CAM | APM | ERP
Onlangs haalden de spelers van voetbalvereniging Candia ’66 team C3 een overwinning van 10-4 binnen. Daarmee werden zij voorjaarskampioen.
Bemet is één van de DEMOWEEK bedrijven
19 februari 16
CAD/CAM | APM | ERP
Bezoek de DEMOWEEK bedrijven tussen 15 en 18 maart 2016 tijdens de TechniShow en maak kans op het winnen van een mooie drone.
Nieuwe Noorse ERP-klant
16 februari 16
ERP
Bemet is er trots op om haar nieuwe Plan-de-CAMpagne klant Søve AS te mogen verw
Leden handelsdelegatie
28 oktober 15
CAD/CAM | APM | ERP
Bemet International was onderdeel van de grote handelsmissie met 200 bedrijven naar China.
Bemet in het nieuws: tijdverkopers in maakindustrie
27 juli 15
CAD/CAM | APM | ERP
"Bemet International: tijdverkopers in de maakindustrie die focus verschuiven van cyclustijd naar procestijd" In het kader van het 25-jarig bestaan van Bemet heeft Made-in-Europe de Bemet...
SNC Solutions is nieuwe partner in Australië
20 juli 15
ERP
Bemet verwelkomt SNC Solutions als onze Plan-de-CAMpagne partner in Australië.
Bemet sponsort Micro Machining Group tijdens Alpe d'HuZes
16 juni 15
CAD/CAM | APM | ERP
Micro Machining Group heeft 31 keer de Alpe d'HuZes beklommen.
Grafisch inzicht in de mate van procesbeheersing (SPC)
1 juni 15
APM
SPC is een belangrijke methodiek om de kwaliteit van het productieproces te beoordelen. Het geeft inzicht in welke mate het proces onder controle is. De eerste en belangrijkste stap bij SPC is het vastleggen van wat er gemeten moet worden en het registreren van de meetresultaten. Een stap die eenvoudig uitvoerbaar in APM+.
Van 2D-afbeelding naar 3D-munt
31 maart 15
CAD/CAM
Creatieve vormen aanbrengen in 3D-preegstempels in ArtCAM en tot 1/1000 millimeter nauwkeurig graveren resulteert in foutloos en snel 3D-reliëfs modelleren en produceren.
Bemet International bestaat 25 jaar
10 februari 15
CAD/CAM | APM | ERP
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Bemet International uit Veenendaal werd opgericht.
UVW eerste partner in Brazilië
10 februari 15
CAD/CAM | APM | ERP
Bemet is er trots op dat UVW uit Soracaba (Sao Paolo) de eerste Plan-de-CAMpagne partner in Brazilië is geworden.
TopSolid 7 staat voor gebruiksgemak
8 december 14
CAD/CAM
Metaalbedrijf DiTech uit Zevenaar is het bewijs dat TopSolid 7 eenvoudig in gebruik en snel te leren is.
Bemet International sponsort voetbalvereniging Candia C4
4 december 14
CAD/CAM | APM | ERP
Onlangs kregen de spelers van voetbalvereniging Candia ’66 team C4 een nieuw tenue uitgereikt.
Lancering mobiele applicaties Bemet International
7 november 14
APM | ERP
Totaalinformatisering tijdens Bemet gebruikersdag. De ERP, APM en CAD/CAM software van Bemet biedt oplossingen voor iedere stap in het totale productieproces.
Zelf aan de slag op Delcam gebruikersdag
30 september 14
CAD/CAM
De Delcam gebruikersdag stond in het teken van nieuwe ontwikkelingen en functionaliteit in PowerSHAPE en PowerMILL zien, horen en zelf ontdekken.
Efficiencyverbetering binnen maakbedrijf
5 augustus 14
CAD/CAM | APM | ERP
Welke bijdrage levert ERP aan de concurrentiepositie voor maakbedrijven? Het antwoord werd op 28 augustus jl. gedemonstreerd middels Plan-de-CAMpagne tijdens een gratis seminar.
Inzicht in bedrijfsprestaties
1 juli 14
ERP
De Management Cockpit is een managementtool die de manager op eenvoudige wijze inzicht geeft in de prestaties van zijn bedrijf of afdeling.
CAD/CAM, ERP en APM voor maakbedrijven
12 juni 14
CAD/CAM | APM | ERP
CAD/CAM, ERP en APM voor maakbedrijven ........
Belgische gebruikersdag Plan-de-CAMpagne en TopSolid
27 mei 14
CAD/CAM | ERP
Woensdag 21 mei was Bemet te gast bij de Plan-de-CAMpagne en
TopSolid CAD/CAM gebruikersdag van Bemet International
15 mei 14
CAD/CAM
Met een opkomst van zo'n 70 deelnemers kijkt Bemet International terug op een goedbezochte, succesvolle TopSolid gebruikersdag. Gebruikers die werken met TopSolid, ontdekten...
Nieuwe orders tijdens Techni-Show
31 maart 14
CAD/CAM | APM | ERP
De Techni-Show voor Bemet een groot succes (impressie van Bemet stand). Naast
Bemet International ontvangt TopSolid VAR Award
31 januari 14
CAD/CAM
Bemet International heeft tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van TopSolid dealers een VAR Award gekregen als dank voor de actieve bijdrage aan de beste verkoopresultaten ooit in de geschiedenis van Missler.
Bemet is Innovator Techni-Show Awards
7 januari 14
ERP
Bemet International heeft de status van Innovator ontvangen uit handen van de jury van de Techni-Show Innovator Awards 2014.
Verrassende ERP-software versie: Plan-de-CAMpagne V5
18 december 13
ERP
De nieuwste versie van het ERP-softwarepakket Plan-de-CAMpagne maakt het mogelijk om productieprocessen nog efficiënter te laten verlopen, waardoor snelle levering mogelijk is.
Registreer hier voor gratis toegang Techni-Show
3 december 13
CAD/CAM | APM | ERP
Regel hier uw gratis toegangskaart voor Techni-Show en ESEF 2014 en ontdek bij Bemet (stand 11.C038) de voordelen van onze CAD/CAM, ERP en APM software voor maakbedrijven.
Bezoek Bemet International tijdens de Precisiebeurs 2013
20 november 13
CAD/CAM | APM | ERP
Bemet International is op 3 en 4 december 2013 van de partij tijdens de 13e editie van de Precisiebeurs - hét trefpunt voor precisietechnologie.
Lancering Plan-de-CAMpagne versie 5
13 november 13
ERP
Op de Plan-de-CAMpagne gebruikersdag 2013 stond de lancering van Plan-de-CAMpagne versie V5 centraal.
Vortex werkt kostenbesparend
22 oktober 13
CAD/CAM
Vortex is een nieuwe gereedschapsbaan-strategie voor het bewerken met hardmetaal frezen. Tijdens de Delcam gebruikersdag werd deze strategie gedemonstreerd.
Verspaningstechnieken op een andere manier benaderen
10 oktober 13
CAD/CAM
Verspaningstechnieken op een andere manier benaderen? Kom naar de bijeenkomst op 31 oktober en ontdek hoe!
Praktische Delcam gebruikersdag
7 oktober 13
CAD/CAM
Tijdens de Delcam gebruikersdag werd de werking van Vortex en Machine DNA in de praktijk gedemonstreerd.
Bemet kijkt terug op geslaagde TIV
9 september 13
CAD/CAM | APM | ERP
Tijdens de TIV in Hardenberg was er veel aandacht voor de praktijkgerichte softwareoplossingen van Bemet International
24/7 totaalautomatisering in TIV stand 247
7 augustus 13
CAD/CAM | APM | ERP
Bemet International is weer aanwezig tijdens komende editie van de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg.
Plan-de-CAMpagne compatible met SEPA
30 juli 13
ERP
Vanaf 1 februari 2014 dient ieder bedrijf conform de SEPA standaard betalingen uit te voeren. Vanaf 1 augustus is ook Plan-de-CAMpagne compatible met de SEPA standaard.
Ervaring met Plan-de-CAMpagne is een pré
23 juli 13
ERP
Onze klanten vragen om personeel dat ervaring heeft met onze ERP-software Plan-de-CAMpagne.
Bemet op Techni-Show 2014
18 juli 13
CAD/CAM | APM | ERP
Bemet International is tijdens de komende Techni-Show van 11 tot en met 14 maart 2014 uiteraard weer aanwezig.
Plan-de-CAMpagne in 14 talen
11 juli 13
ERP
Met de Portugese vertaling van Plan-de-CAMpagne, is ons ERP-systeem voor maakbedrijven nu beschikbaar in 14 talen.
Bemet lanceert nieuwe website
13 juni 13
CAD/CAM | APM | ERP
Onze nieuwe website staat vol met CAD/CAM, ERP en APM productinformatie, verhalen van klanten, nieuwsberichten en de laatste twitterberichten
Hoge opkomst TopSolid gebruikersdag
10 juni 13
CAD/CAM
De TopSolid gebruikersdag stond in het teken van 'TopSolid: It's magic'. Deelnemers kregen de magie van TopSolid 6 en TopSolid 7 te zien. En werden verrast met goocheltrucs.
Bemet sponsort Roparun-team ECORunners in strijd tegen kanker
14 mei 13
CAD/CAM | APM | ERP
Bemet International sponsort de ECORunners tijdens de Roparun van 18 t/m 20 mei 2013.
Bemet goes Brazil!
2 mei 13
ERP
Bemet International gaat in mei 2013, naar aanleiding van een in 2012 door MKB-Nederland georganiseerde handelsmissie, wederom naar Brazilië.
Verbeterde versie Delcam PowerSHAPE
23 april 13
CAD/CAM
De nieuwste versie van de PowerSHAPE CAD-software van Delcam bevat diverse nieuwe tools en verbeteringen.
Nieuwe releases TopSolid
23 april 13
CAD/CAM
Nieuwe versies van TopSolid 2013 en TopSolid 7.7 zijn nu verkrijgbaar!
Nieuwe functionaliteiten Delcam PowerMILL
23 april 13
CAD/CAM
De 2013-versie van PowerMILL bevat twee revolutionaire functionaliteiten, te weten: het unieke Delcam Machine DNA en de nieuwe ruwfreesstrategie Vortex.
Terugblik Demoweek 2013
23 april 13
CAD/CAM | APM | ERP
Van dinsdag 26 februari t/m vrijdag 1 maart jl. vond de Demoweek 2013 plaats.
Ontmoet Bemet International op diverse beurzen en evenementen.
8 mei 12
CAD/CAM | APM | ERP
Ontmoet Bemet International tijdens diverse beurzen en evenementen.
Hoge efficiency Van Trierum Metaalbewerking met TopSolid en Plan-de-CAMpagne
8 mei 12
CAD/CAM | ERP
Van Trierum Metaalbewerking uit Lunteren is een fijnmechanische verspanende toeleveran
TopSolid'Wood: dé oplossing voor interieurbouw
9 januari 12
CAD/CAM
TopSolid’Wood is een CAD/CAM-oplossing, speciaal ontwikkeld en bedoeld voor interieurbouwers.
Hand The Voice of Belgium en France gefreesd met PowerMILL
15 december 11
CAD/CAM
De hand van The Voice in België en Frankrijk is vervaardigd met PowerMILL van Delcam.
Helaas, er is niets gevonden in deze categorie.
Volg Bemet via        
Twitter