Itter

Stap voor stap, project voor project automatiseert aluminiumspecialist Itter steeds verder: zowel het productieproces als de logistieke en administratieve processen. Het ERP-pakket Plan-de-CAMpagne van Bemet en de eveneens door Bemet geleverde CAD/CAM-software TopSolid spelen hierbij een centrale rol.

Download het klantverhaal »

Herikon

Polyurethaan-specialist Herikon in Almelo liep door groei tegen de eigen grenzen aan. Met hulp van Bemet en Plan-de-CAMpagne is het digitale werkproces tegen het licht gehouden en verbeterd. Orderinformatie is nu overal in de fabriek realtime aanwezig en er kan direct worden bijgestuurd. “Dat geeft rust en biedt leverbetrouwbaarheid,” aldus managing director Dennis Glaasker.

Download het klantverhaal »

Hawo

Hawo uit Rijssen en experts in draaien frezen, kotteren, lasconstructies en assemblage) is in 2009 gestart met het automatiseren van bedrijfsprocessen. Het automatiseren is vooral gericht op het stroomlijnen van processen die zich aan de voorkant afspelen. Met behulp van softwareoplossingen van Bemet heeft Hawo het aantal handmatige taken ver weten te reduceren. “Door het proces aan de voorkant te optimaliseren, creëren we rust in de productie”, aldus commercieel directeur Rob Schoenaker.

Download het klantverhaal »