Voorwaarden zomeractie 2020 - Korting op Plan-de-CAMpagne trainingen

checkmark

Duur actieperiode

De actieperiode loopt van 1 juli 2020 tot en met 31 augustus 2020. De korting wordt automatisch verrekend op de factuur als u een Plan-de-CAMpagne training in de maanden juli en augustus volgt.

checkmark

Korting

Tijdens de actieperiode ontvangt u € 150,- korting op een klassikale (online) Plan-de-CAMpagne training en € 200,- korting op een Plan-de-CAMpagne e-learning module. De korting is van toepassing als de factuur binnen de afgesproken betalingstermijn betaald wordt.

checkmark

Kosten

De klassikale (online) Plan-de-CAMpagne trainingen duren allemaal 1 dag en kosten gedurende de actieperiode € 300,- per persoon per dag in plaats van €450,-. Dit bedrag is exclusief BTW.

Plan-de-CAMpagne trainingen via e-learning zijn gedurende een maand beschikbaar en kosten tijdens de actieperiode € 250,- per persoon in plaats van €450,-, excl. BTW. Net als bij de klassikale (online) training ontvangt u een certificaat na afloop.

checkmark

Reeds geboekte Plan-de-CAMpagne trainingen

Kortingen gelden ook voor reeds geboekte Plan-de-CAMpagne trainingen in de actieperiode. Neem contact op voor meer informatie.

checkmark

Andere acties

De korting geldt niet in combinatie met andere acties.

checkmark

Tijd

De training start om 09:00 en eindigt om 16:30 uur. Een cursusdag is inclusief lunch.
De Plan-de-CAMpagne e-learning modules zijn gedurende een maand beschikbaar en kunt u in uw eigen tijd volgen.

checkmark

Locatie

De klassikale zomertrainingen worden bij Bemet in Veenendaal (Fokkerstraat 31) gegeven. Deze trainingen zijn ook online te volgen vanaf uw eigen locatie.  Training via e-learning kunt u waar u maar wilt en in uw eigen tijd volgen.

checkmark

Een geboekte training verplaatsen of annuleren?

Eenmaal gemaakte afspraken kunnen niet kosteloos worden afgezegd of verplaatst. Bij een annulering of verplaatsing geldt het volgende: tussen 5 en 2 werkdagen voor aanvang van de geplande training wordt 50%, daarna 100% in rekening gebracht.

checkmark

Vol = vol

Voor de zomertrainingen hanteren wij vol = vol. Wegens corona-maatregelen geldt voor klassikale trainingen een maximum van vier cursisten per lokaal. Voor een online training hanteren we een maximum van acht cursisten. Op deze manier kunnen wij voldoende individuele aandacht schenken aan alle cursisten. Voor e-learning is onbeperkt; iedereen kan dat in zijn eigen tempo op eigen gekozen momenten volgen.

checkmark

Onvoldoende aanmeldingen?

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de training door Bemet verschoven of geannuleerd worden. Bemet hanteert een minimale deelname van 3 personen per training.

checkmark

Algemene Voorwaarden

Op deze actie zijn de Algemene Voorwaarden van Bemet van toepassing. Bekijk ze hier.