Zomeractie Bemet 2e training halve prijs - Boek snel!

TopSolid zomeractie trainingen

Hieronder treft u een korte beschrijving aan van de geselecteerde TopSolid trainingen van de zomeractie.

Aanmaak gereedschappen en snijcondities (Frezen & Draaien)

Voor een optimale verspaning kiest u uiteraard optimale gereedschappen met bijbehorende snijcondities. TopSolid 7 zal u hierbij assisteren. Door gereedschappen (met bijbehorende houders) en snijcondities exact te definiëren, zult u aan de machine niet meer voor onaangename verrassingen komen te staan, waardoor u het totale proces beter kunt voorspellen. In deze training leert u hoe u dit zo handig mogelijk kunt aanpakken. We hebben data voor Frezen ingepland en een datum voor Draaien.

Geef u op »

Aanmaak en importeren van opspanmiddelen en -tekeningen

Bij TopSolid proberen we de simulatie zoveel mogelijk overeen te laten komen met de werkelijkheid. Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat het gereedschap het product veilig kan bewerken. Of u komt erachter dat er wellicht een andere opspanning nodig is. Als toegift kunt u automatisch van uw opspanning ook een opspantekening maken. In deze training leert u hoe u opspanmiddelen kunt ontwerpen, gebruiken en uitwisselen. Tevens komt het gebruik van geïmporteerde modellen aan de orde. Zelf ontwerpen of importeren, na deze training kunt u uw simulatie realistischer en dus ook betrouwbaarder maken.

Geef u op »

Update training TopSolid 7.13 voor TopSolid'Design en TopSolid'Cam

Indien u een onderhoudscontract heeft, kunt u gebruik maken van de meest actuele versie van TopSolid. Binnenkort wordt TopSolid 7.13 aan u uitgeleverd. Een nieuwe versie brengt veel nieuwe functionaliteiten met zich mee. In deze training helpen wij u deze nieuwe functionaliteiten toe te passen op uw dagelijkse werkzaamheden. Op deze wijze maakt u optimaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden en dus ook van uw onderhoudscontract.

Geef u op »

Update TopSolid'Wood 2019

Bespaar uzelf een hoop tijd. Laat ons u vertellen welke laatste ontwikkelingen er zijn bij TopSolid’Wood. Of het nu gaat over nieuwe verbinders, versimpelde eigenschappen of nieuwe bewerkingen. In deze training leert u op eenvoudige wijze hiermee om te gaan.

Geef u op »

 

De TopSolid zomertrainingen worden op de volgende data gegeven:

Geef u op voor de TopSolid zomertrainingen