Overzicht trainingen

Update 28 september | In verband met het coronavirus en de maatregelen die we hebben genomen die voorgeschreven zijn vanuit het RIVM, worden de klassikale trainingen voorlopig online aangeboden. Alle geplande trainingen gaan gewoon door; de cursisten en trainer ontmoeten elkaar online. Heeft u vragen over online trainingen, stel ze gerust via het onderstaande contactformulier.

Er zijn inmiddels ook diverse Plan-de-CAMpagne trainingen als e-learning training beschikbaar, zodat u waar u maar wilt en in uw eigen tijd de lesstof volgen en in een eigen oefenomgeving de vooraf opgenomen lesstof van de trainer doornemen.


Nieuwe dingen wilt u snel kunnen gebruiken. Maar dan wel goed natuurlijk. Om direct en op de juiste wijze aan de slag te kunnen met de nieuwe software is een training een essentieel onderdeel van elk implementatietraject bij Bemet. Of het nu gaat om een CAD/CAM-systeem, ERP-pakket of APM-oplossing, een praktijkgerichte training levert gewoon meer tevreden gebruikers op. Door een praktische trainingsaanpak kan het aantal trainingsdagen tot een minimum beperkt blijven en kunt u al binnen zeer korte tijd goed met de software werken. Dit bespaart dus tijd en geld.

Alle cursussen kunnen uiteraard ook worden gevolgd door uw (nieuwe) medewerkers.

CAD/CAM Trainingen

TopSolid

TopSolid’Wood

* Voor deze training is er nog geen uitgebreide beschrijving beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie.

Contactformulier

Heeft u een vraag over trainingen van Bemet? Stel hem gerust!

Bemet Salesteam
Bemet Salesteam
0318 - 495858

Training contactformulier

Laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.