Eén aanspreekpunt

Om van het kastje naar de muur te worden gestuurd, daar houden wij niet zo van. Daarom heeft elke klant bij Bemet voor zoveel mogelijk zaken zijn ‘eigen’ consultant(s). In het ene geval een individu, in een ander geval een team, afhankelijk van de wensen en omvang van de opdracht. Het voordeel van één aanspreekpunt is dat de consultant direct kan meedenken bij volgende verbeterstappen. Omdat onze consultant vanaf de implementatie bij het bedrijf betrokken is, kent hij veel medewerkers, de producten en de specifieke processen. Daardoor kan hij ze uitstekend adviseren en begeleiden. En, als hij het nodig vindt kan hij alsnog een specialist/collega betrekken.

Voor de dagelijkse gebruikersvragen over de standaardsoftware kunnen gebruikers natuurlijk altijd de handleidingen raadplegen of de helpdesk contacteren. Daar hoeft geen consultant aan te pas te komen.

Helikopterblik op bedrijfsprocessen

De Bemet business consultants gebruiken een helikopterblik aanpak om de bedrijfsprocessen in een samenhang te bekijken om zodoende over het geheel een advies uit e brengen. Ook hier zijn de adviezen aan de klant uiteraard concreet, praktisch en in begrijpelijke taal!

Goed om te weten
Het blik en de adviezen van business consultants zijn onafhankelijk van Bemet software! Het gaat ons primair om de processen en hoe die verbeterd kunnen worden. Vooral door logisch na te denken en de handvatten te bieden waar u als ondernemer mee verder kunt, zijn wij overtuigd van de meerwaarde die deze overkoepelende blik van een business consultant kan opleveren.

Wilt je ook weten waar opstoppingen de kwaliteit van uw processen en producten negatief worden beïnvloed en waar productiekosten onnodig hoog zijn? Vraag onze accountmanager naar de mogelijkheden van een helikopter blik op uw bedrijfsprocessen.

Meer weten over consultancy door Bemet?

Bemet Overige diensten
Neem contact op met het consultancy team
0318 - 495858

Bemet consultancy

Laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.