Werken bij Bemet International

Ben je gedreven in je werk en toe aan een nieuwe uitdaging?

Reageer dan op de vacature Front-end developer!

Vacature | Front-end developer

Bemet International B.V. levert CAD/CAM, ERP en APM-softwareoplossingen, van offerteaanvraag tot aan de factuur, aan zo’n 1000 productiebedrijven in ruim 20 landen. Wij zijn daarmee de toonaangevende leverancier van klantgerichte procesoplossingen middels praktijkgerichte standaardsoftware en deskundig maatadvies voor bedrijven die producten maken. Hoofdzakelijk in de metaal-, kunststof- en houtindustrie.

ERP Plan-de-CAMpagne
Plan-de-CAMpagne (PdC) is het complete, praktijkgerichte en eenvoudig te leren productiebesturingssysteem (ERP) voor klantordergestuurde MKB-bedrijven. Deze software is internationaal en wordt door zo’n 1000 klanten toegepast. Onze klanten produceren bijvoorbeeld onderdelen voor de auto-industrie, maar ook voor Philips, ASML en andere grote bedrijven. Ook zijn er veel klanten die zelf machines ontwerpen en bouwen.

Met Plan-de-CAMpagne ERP worden de bedrijfsprocessen ondersteund. Denk hierbij aan: calculeren, het maken van offertes, productiebesturing, planning, tijdregistratie inkoop, voorraadbeheer en facturatie. Plan-de-CAMpagne heeft geen eigen boekhoudmodules, maar integreert met boekhoudpakketten. Zie voor meer informatie over Bemet en Plan-de-CAMpagne: www.bemet.nl

Plan-de-CAMpagne is ontwikkeld in Delphi en de aanvullende modules voor zowel desktop als mobiel gebruik, worden ontwikkeld in Java en JavaScript (Ext JS).

De webtoepassingen worden steeds belangrijker en daarvoor zoeken wij versterking voor ons ontwikkelteam in de vorm van een:

Front-end developer

Functieomschrijving
Als front-end developer houd je je bezig met het bouwen van web-applicaties in een JavaScript framework. Ook ben je de spil op het gebied van usability en vormgeving in een team van ontwikkelaars voor het opleveren van gebruikersvriendelijke, praktijkgerichte standaardsoftware. Met behulp van een projectmatige aanpak, ontwerp en ontwikkel je nieuwe functionaliteit voor de webtoepassingen. Daarnaast werk je samen met je collega’s om de bestaande software te blijven verbeteren.

Werkzaamheden

 • In een team of zelfstandig bouwen van nieuwe modules voor de webapplicaties en bestaande applicaties
 • Uitbreiden en onderhouden
 • Ontwerpen van de userinterface en grafische vormgeven van de web- en Windowsapplicaties
 • Standaardcomponenten ontwikkelen voor gebruik in de webapplicaties
 • Vertalen van een brainstorm en requirements naar een werkende userinterface

Onze opdrachtgevers
Het klantennetwerk van Bemet omvat een groot aantal productiebedrijven in Nederland en in de rest van de wereld. Zelf richt Bemet zich vooral op de Nederlandse markt terwijl onze dealers in de andere landen verantwoordelijk zijn voor hun eigen gebied. Wij blijven daarnaast voortdurend op zoek naar nieuwe markten over de hele wereld.

Wij zoeken

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Kennis van en affiniteit met software- en/of webontwikkeling
 • Ervaring met het bouwen van web-applicaties op basis van JavaScript
 • Kennis van webtechnologieën (HTML5, CSS3, JavaScript, SASS)
 • Affiniteit met usability/grafische vormgeving (interaction- en webdesign)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
 • Initiatiefrijk, projectmatig werken
 • Zelfstandig kennis opdoen en nieuwe (web)technieken aanleren
 • Kennis van Ext JS is een pre
 • Kennis van ERP is een pre
 • Kennis van SQL is een pre

Mocht je gedeeltelijk aan bovenstaande wensen voldoen en heb je wel affiniteit met deze functie, schroom
dan niet om te solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s om ons team te versterken, of je nu
schoolverlater, junior of senior bent. Bij ons staat voorop dat je binnen het team past.

Wij bieden
Een verantwoordelijke, brede functie bij een pragmatisch bedrijf met zo’n 60 collega’s (in Nederland). Een bedrijf dat zich kenmerkt door teamspirit en een informele werksfeer in een technologische omgeving met veel aandacht voor het hoogwaardig ondersteunen van de klant. Op www.bemet.nl vind je meer over het bedrijf, de producten en de klanten. Uiteraard wordt jouw inzet beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er volop opleidingsmogelijkheden.

Waarom werken bij Bemet International
Bemet is een platte organisatie met een informele sfeer en regelmatige interactie tussen softwareontwikkeling, consultancy, marketing en accountmanagement. Zelfstandig (samen)werken en proactief, flexibel en positief communiceren met klanten en collega’s vinden we zeer belangrijk. Evenals continu leren, kennis overdragen en meedenken over nieuwe kansen en mogelijkheden.

Bemet International B.V. maakt deel uit van de Trivest Software Group dat zich met zo’n 250 collega’s richt op bedrijfssoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D.

Bemet International B.V. is gevestigd in Veenendaal (ICT Valley) en is uitstekend bereikbaar met auto (A12) en trein.

Interesse?
Als je ervan overtuigd bent dat je aan de eisen voldoet en dat we meer voor elkaar zouden kunnen betekenen, neem dan contact op. Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mail je motivatie met actueel CV mailen naar: werken@bemet.nl

Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de procedure.

Download de vacature Download de vacature »

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier