Werken bij Bemet International

Ben jij een student informatica en op zoek naar een leuke bijbaan?

Reageer dan op de vacature van bijbaan voor studenten informatica!

Vacature | Bijbaan studenten informatica

Bemet International B.V. levert CAD/CAM, ERP en APM-softwareoplossingen, van offerteaanvraag tot aan de factuur, aan zo’n 1000 productiebedrijven in ruim 20 landen. Wij zijn daarmee de toonaangevende leverancier van klantgerichte procesoplossingen middels praktijkgerichte standaardsoftware en deskundig maatadvies voor bedrijven die producten maken.

Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag uit binnen- en buitenland zijn wij ook weer op zoek naar nieuwe collega’s in de vorm van studenten. Mensen die van ons kunnen leren en waar wij ook weer van kunnen leren.

Onze ontwikkelafdeling is verantwoordelijk voor het continu doorontwikkelen van de in eigen beheer ontworpen producten Plan-de-CAMpagne en APM+. Plan-de-CAMpagne is het eenvoudig te leren en praktijkgerichte ERP-pakket dat maakbedrijven, mede met behulp van mobiele toepassingen, veel efficiënter en effectiever laat werken. Met Plan-de-CAMpagne zijn onze klanten in staat hun complete bedrijfsproces, zoals werkvoorbereiding (relatiebeheer, voorcalculaties), productie (planning, registratie), logistiek (inkoop, voorraadbeheer) en boekhouding (facturatie) volledig te automatiseren. APM+ is het gereedschappenbeheersysteem dat het mogelijk maakt om gegevens van o.a. machines, gereedschappen, opspanmiddelen, meetmiddelen, CAM-bestanden en CNC-bestanden geautomatiseerd te beheren waarmee veel tijd en kosten bespaard kunnen worden.

Voor het team dat verantwoordelijk is voor onze software ontwikkeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde:

HBO/WO Studenten Informatica (minimaal 8 uur per week)

Ben je op zoek naar een bijbaan die aansluit bij je studie, dan biedt Bemet International B.V. je de mogelijkheid om een flinke dosis ervaring op te doen in je eigen studierichting!

Onze opdrachtgevers
Het klantennetwerk van Bemet omvat een groot aantal productiebedrijven in Nederland en in de rest van de wereld. Zelf richt Bemet zich vooral op de Nederlandse markt terwijl onze dealers in de andere landen verantwoordelijk zijn voor hun eigen gebied. Wij blijven daarnaast voortdurend op zoek naar nieuwe markten over de hele wereld.

Functieomschrijving
Bij Bemet hebben wij onze eigen ontwikkelafdeling die zich bezig houdt met ontwikkelingen aan ons ERP-pakket (Plan-de-CAMpagne) en ons kwaliteits- en gereedschapsbeheer APM+. Deze afdeling is constant bezig met het uitvoeren van uitbreidingen en het aanbrengen van wijzigingen om de pakketten voor onze klanten te blijven optimaliseren. Binnen het team werken wij op projectbasis, dat wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van jouw opdracht van A tot Z, dus van de eerste brainstormsessie, via het ontwerpen en bouwen tot aan het testen en opleveren van de software. Uiteraard wordt je hierin bijgestaan de door je collega’s. Wij werken voor Plan-de-CAMpagne met o.a.: Delphi, Datasnap, Java, JavaScript, ExtJS, Maven, Hudson, Nexus, Sonar, UML, Scrum en SVN. En voor APM+ met VB.NET, Visual Studio 2008, MySQL, SourceSafe en Scrum.

Wij bieden
Wij bieden je een aantrekkelijke vergoeding en de mogelijkheid om tijdens vakanties meer uren te maken.

Waarom werken bij Bemet International
Bemet International, heeft afnemers in meer dan 20 landen. Met momenteel zo’n 60 collega’s in Nederland, waarvan een flink deel dagelijks met onze gebruikers werkt, ondersteunen wij als totaalautomatiseerder ca. 1000 zakelijke klanten en een veelvoud aan gebruikers. Bemet verkoopt CAD/CAM-oplossingen en ontwikkelt APM+ en ERP-software zelf waardoor wij flexibel kunnen reageren op de wensen van de markt.

Verder zijn we een platte organisatie met een informele sfeer en regelmatige interactie tussen softwareontwikkeling, consultancy, marketing en accountmanagement. Zelfstandig (samen)werken en proactief, flexibel en positief communiceren met klanten en collega’s vinden we zeer belangrijk. Evenals continu leren, kennis overdragen en meedenken over nieuwe kansen en mogelijkheden.

Bemet International B.V. maakt deel uit van de Trivest Software Group dat zich met zo’n 250 collega’s richt op bedrijfssoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D.

We zijn gevestigd in Veenendaal (ICT Valley) en uitstekend bereikbaar met auto (A12) en trein.

Interesse?
Heb je interesse in één of meerdere bovenvermelde gebieden en spreekt het je aan om naast je studie bij een bedrijf te werken waar het delen van kennis en ervaring tussen collega’s onderling erg belangrijk is en waardoor jij ervaring kan opdoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mail je motivatie met actueel CV mailen naar: werken@bemet.nl

Een persoonlijkheidstest kan deel uit maken van de procedure.

Download de vacature Download de vacature »

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier