Werken bij Bemet International

Ben je gedreven in je werk en toe aan een nieuwe uitdaging?

Reageer dan op de vacature Accountmanager ERP (Plan-de-CAMpagne)!

Vacature | Accountmanager ERP (Plan-de-CAMpagne)

Bemet International B.V. levert CAD/CAM, ERP en APM-softwareoplossingen, van offerteaanvraag tot aan de factuur, aan zo’n 1000 productiebedrijven in ruim 20 landen. Wij zijn daarmee de toonaangevende leverancier van klantgerichte procesoplossingen middels praktijkgerichte standaardsoftware en deskundig maatadvies voor bedrijven die producten maken. Hoofdzakelijk in de metaal-, kunststof- en houtindustrie.

ERP Plan-de-CAMpagne
Plan-de-CAMpagne (PdC) is het complete, praktijkgerichte en eenvoudig te leren productiebesturingssysteem (ERP) voor klantordergestuurde MKB-bedrijven. Deze software is internationaal en wordt door zo’n 1000 klanten toegepast. Onze klanten produceren bijvoorbeeld onderdelen voor de auto-industrie, maar ook voor Philips, ASML en andere grote bedrijven. Ook zijn er veel klanten die zelf machines ontwerpen en bouwen.

Met Plan-de-CAMpagne ERP worden de bedrijfsprocessen ondersteund. Denk hierbij aan: calculeren, het maken van offertes, productiebesturing, planning, tijdregistratie inkoop, voorraadbeheer en facturatie. Plan-de-CAMpagne heeft geen eigen boekhoudmodules, maar integreert met boekhoudpakketten.

Om het salesteam van ons ERP-product Plan-de-CAMpagne te versterken, zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager ERP

Functieomschrijving
Als accountmanager is je uitgangspunt het uitbreiden van het klantenbestand en het in de markt zetten van Plan-de-CAMpagne, het door Bemet zelf ontwikkelde productiebesturingspakket (ERP) voor de maakindustrie. Met Plan-de-CAMpagne zijn onze klanten in staat hun bedrijfsprocessen zoals werkvoorbereiding (relatiebeheer, voorcalculaties), productie (planning, registratie), logistiek (inkoop, voorraadbeheer) en boekhouding (facturatie) volledig te automatiseren. Doordat Bemet dicht bij de gebruikers staat, wordt het pakket voortdurend aangevuld met nieuwe functionaliteiten die voor klanten van belang zijn. Hierdoor ben je in staat om een interessant portefeuille aan oplossingen aan klanten aan te bieden. Je richt je op zowel nieuwe als bestaande klanten, waarbij je contact hebt met verschillende niveaus binnen een productiebedrijf. Ook geef je presentaties tijdens gebruikersdagen en seminars, vertegenwoordig je Bemet op vakbeurzen en denk je gericht mee met het sales- en marketingbeleid.

Onze opdrachtgevers
Het klantennetwerk van Bemet omvat een groot aantal productiebedrijven in Nederland en in de rest van de wereld. Zelf richt Bemet zich vooral op de Nederlandse markt terwijl onze dealers in de andere landen verantwoordelijk zijn voor hun eigen gebied. Wij blijven daarnaast voortdurend op zoek naar nieuwe markten over de hele wereld.

Wij zoeken
Als accountmanager ERP bezit je over:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Aantoonbare commerciële vaardigheden
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke instelling
  • Technische kennis en ervaring zijn een pre

Wij bieden
Een verantwoordelijke functie bij een pragmatisch bedrijf dat zich kenmerkt door teamspirit en een informele werksfeer. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven en uiteraard wordt je inzet beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en een bonusregeling. Ook zijn er volop opleidingsmogelijkheden.

Waarom werken bij Bemet International
Bemet is een platte organisatie met een informele sfeer en regelmatige interactie tussen softwareontwikkeling, consultancy, marketing en accountmanagement. Zelfstandig (samen)werken en proactief, flexibel en positief communiceren met klanten en collega’s vinden we zeer belangrijk. Evenals continu leren, kennis overdragen en meedenken over nieuwe kansen en mogelijkheden.

Bemet International B.V. maakt deel uit van de Trivest Software Group dat zich met zo’n 250 collega’s richt op bedrijfssoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D.

Bemet International B.V. is gevestigd in Veenendaal (ICT Valley) en is uitstekend bereikbaar met auto (A12) en trein.

Interesse?
Als je ervan overtuigd bent dat je aan de eisen voldoet en dat we meer voor elkaar zouden kunnen betekenen, neem dan contact op. Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mail je motivatie met actueel CV mailen naar: werken@bemet.nl

Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de procedure.

Download de vacature Download de vacature »

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier