Werken bij Bemet International

Ben je gedreven in je werk en toe aan een nieuwe uitdaging?

Reageer dan op de vacature Accountmanager CAD/CAM (TopSolid)!

Vacature | Accountmanager CAD/CAM (TopSolid)

Bemet International B.V. levert CAD/CAM, ERP en APM-softwareoplossingen, van offerteaanvraag tot aan de factuur, aan zo’n 1000 productiebedrijven in ruim 20 landen. Wij zijn daarmee de toonaangevende leverancier van klantgerichte procesoplossingen middels praktijkgerichte standaardsoftware en deskundig maatadvies voor bedrijven die producten maken. Hoofdzakelijk in de metaal-, kunststof- en houtindustrie.

Bemet levert CAD/CAM-pakketten en diensten aan de maakindustrie. Het gaat om:

  • TopSolid producten van Missler
  • TopSolid’Wood, de volledige integratie tussen CAD en CAM voor houtbewerkende productiebedrijven
  • DNC-producten van Quinx
  • APM+ (Advanced Production Management)

Om het salesteam van het CAD/CAM-softwareprogramma TopSolid te versterken, zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een:

Accountmanager CAD/CAM

Functieomschrijving
Als accountmanager CAD/CAM richt je je op acquisitie van nieuwe klanten, het beheren van contacten met bestaande klanten, het in de markt zetten van onze CAD/CAM-producten en je denkt actief mee met het sales- en marketingbeleid. Naast commerciële zaken communiceer je ook inhoudelijk over technische zaken met de klant. De focus ligt op het aanbieden van totaaloplossingen, bestaande uit een combinatie van producten en de daarbij horende diensten. Je richt je op zowel nieuwe als bestaande klanten, waarbij je contact hebt met verschillende niveaus binnen een productiebedrijf. Hierin ben je in staat om de klantbehoeften van je gesprekspartner deskundig te inventariseren en voorzie je ze van adviezen. Tijdens seminars en gebruikersdagen geef je presentaties en vertegenwoordig je Bemet op vakbeurzen.

Onze opdrachtgevers
Het klantennetwerk van Bemet omvat een groot aantal productiebedrijven in Nederland en in de rest van de wereld. Zelf richt Bemet zich vooral op de Nederlandse markt terwijl onze dealers in de andere landen verantwoordelijk zijn voor hun eigen gebied. Wij blijven daarnaast voortdurend op zoek naar nieuwe markten over de hele wereld.

Wij zoeken
Als accountmanager CAD/CAM bezit je over:

  • Een afgeronde HTS Werktuigbouwkunde opleiding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • CAM-kennis/ervaring, is een must
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke instelling
  • Kennis en ervaring in CNC-productiebedrijven zijn een pre
  • Kennis van en ervaring in productiebedrijven zijn een pre

Wij bieden
Een verantwoordelijke functie bij een pragmatisch bedrijf dat zich kenmerkt door teamspirit en een informele werksfeer. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven en uiteraard wordt je inzet beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en een bonusregeling. Ook zijn er volop opleidingsmogelijkheden.

Waarom werken bij Bemet International
Bemet is een platte organisatie met een informele sfeer en regelmatige interactie tussen softwareontwikkeling, consultancy, marketing en accountmanagement. Zelfstandig (samen)werken en proactief, flexibel en positief communiceren met klanten en collega’s vinden we zeer belangrijk. Evenals continu leren, kennis overdragen en meedenken over nieuwe kansen en mogelijkheden.

Bemet International B.V. maakt deel uit van de Trivest Software Group dat zich met zo’n 250 collega’s richt op bedrijfssoftware voor de project- & klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D.

Bemet International B.V. is gevestigd in Veenendaal (ICT Valley) en is uitstekend bereikbaar met auto (A12) en trein.

Interesse?
Als je ervan overtuigd bent dat je aan de eisen voldoet en dat we meer voor elkaar zouden kunnen betekenen, neem dan contact op. Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mail je motivatie met actueel CV mailen naar: werken@bemet.nl

Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de procedure.

Download de vacature Download de vacature »

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier