Werken bij Bemet

Bemet bestaat uit een team van zo’n 60 medewerkers. Onze bedrijfscultuur beschrijft zich als open, no-nonsense en familiair. Kennis en ervaringen uitwisselen tussen collega’s is voor Bemet erg belangrijk.

Ter versterking van ons team zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen. Ben je gedreven in je werk en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op een van onze vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van een van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Software ontwikkelaar / engineer

Als software ontwikkelaar / engineer houd je je bezig met ontwerpen van nieuwe functionaliteiten voor de in eigen beheer ontwikkelde ERP-software en het gereedschappenbeheersysteem APM+. Je wordt ingezet op een van beide producten en je werkt op projectmatige basis, waarbij je (mede-)verantwoordelijk bent voor het hele project.

Bekijk de vacaturetekst »

Supportmedewerker ERP

In de functie van supportmedewerker ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van vragen van klanten over ons ERP-systeem Plan-de-CAMpagne. Verder geef je advies over mogelijke verbeteringen in de software en documentatie.

Bekijk de vacaturetekst

CAD/CAM-engineer / projectleider

In de rol van CAM/CAM-engineer ben je adviseur, programmeur en accountmanager tegelijk. Je helpt de klant zijn proces en zijn machine(s) te optimaliseren. Je installeert software bij klanten, geeft trainingen, je programmeert en je geeft ondersteuning.

Bekijk de vacaturetekst

Bijbaan studenten informatica

De ontwikkelafdeling van Bemet is constant bezig met uitbreidingen om onze APM- en ERP-software voor klanten te blijven optimaliseren. Op deze afdeling is plaats voor studenten informatica die op zoek zijn naar een bijbaan.

Bekijk de vacaturetekst »

Afstudeerplek studenten informatica

De ontwikkelafdeling van ons ERP-systeem Plan-de-CAMpagne is constant bezig met het uitbreiden van de software. Op deze afdeling zijn enkele afstudeeropdrachten beschikbaar, zoals het maken van een webapplicatie voor urenregistratie.

Bekijk de vacaturetekst

Open sollicitaties

Onderstaande vacatures zijn op dit moment reeds ingevuld. Maar Bemet is altijd opzoek naar nieuw talent, vandaar dat het de moeite loont om bij interesse toch op een van onderstaande functies te solliciteren in de vorm van een open sollicitatie. Dus spreekt een van onderstaande functies je aan? Solliciteer dan online via het sollicitatieformulier »

Technisch consultant / VB.net professional

Als technisch consultant zorg je voor de goede afwikkeling van trajecten die bovendien de verwachtingen van de klant waarmaken. Je werkt hierbij nauw samen met de functioneel consultant, zodat functioneel en technisch goed werkende oplossingen worden opgeleverd.

Meer informatie

Accountmanager CAD/CAM

Je richt je als accountmanager CAD/CAM op acquisitie van nieuwe klanten, het beheren van contacten met bestaande klanten, het in de markt zetten van onze CAD/CAM producten en je denkt actief mee met het sales- en marketingbeleid.

Bekijk de vacaturetekst

Accountmanager ERP

Als accountmanager is je uitgangspunt het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand en het in de markt zetten van Plan-de-CAMpagne. Ook geef je presentaties tijdens gebruikersdagen en vertegenwoordig je Bemet op vakbeurzen.

Bekijk de vacaturetekst

Front-end developer

In de functie van front-end developer ben je de spil op het gebied van usability en vormgeving bij de ontwikkeling van het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne.

Bekijk de vacaturetekst

Ervaren ERP-consultant en projectleider

In deze rol ben je regisseur, adviseur en accountmanager tegelijk. Je wilt de behoeften van de klant begrijpen. Je helpt hem zijn processen (verder) te optimaliseren en zorgt ervoor dat hij sneller, beter en efficiënter kan produceren. Je installeert het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne bij klanten, implementeert processen en geeft trainingen en ondersteuning waarbij je zelf medeverantwoordelijk bent voor de optimale inzet van dagen bij de klant.​

Bekijk de vacaturetekst

Beginnend ERP-consultant

De ERP-consultant die wij zoeken staat aan het begin van zijn/haar carrière. Je wordt geleerd de juiste vragen te stellen om de behoeften van de klant en diens bedrijf te begrijpen. Je helpt hem zijn processen (verder) te optimaliseren en zorgt ervoor dat hij sneller, beter en efficiënter kan produceren. Je installeert software bij klanten, implementeert processen en geeft trainingen en ondersteuning waarbij je zelf medeverantwoordelijk wordt voor de optimale inzet van (extra) dagen bij de klant.

Bekijk de vacaturetekst

Sollicitatieformulier