Bemet voor de interieur- en meubelbouw

Bemet voor bedrijven in de interieur- en meubelbouw

... complexe zaken die snel en relatief eenvoudig ontworpen moeten worden, vragen om hulpmiddelen die al vele jaren in de praktijk getest, gebruikt voortdurend doorontwikkeld worden

Interieur- en meubelbouw

De gemiddelde particulier kent het inmiddels van een Zweedse meubelgigant. De indeling van een keuken of slaapkamer kan met behulp van standaardmaten en -kasten snel getekend worden. Ook kan u direct zien of alle onderdelen in voorraad zijn en waar ze liggen. Maar wat nu als het iets bijzonders moet worden? En als het geen standaardmaten zijn? Een unieke kastenwand, een design keuken, een volledig interieur of bijvoorbeeld een scheepsinterieur zonder rechte hoeken? Zaken die veel gecompliceerder zijn en toch snel en relatief eenvoudig ontworpen worden, vragen om hulpmiddelen die al vele jaren in de praktijk getest, gebruikt voortdurend doorontwikkeld worden. Zaken als plannen, werkvoorbereiding, bestellen en pakbon aanmaken zijn essentieel voor een efficiënt en professioneel proces. Maar ook standaard- of geen standaardmaten, vreemde formaten, onmogelijke hoeken en exoten.

Met behulp van de adviseurs en de software van Bemet komt zowel efficiënt werken als elke vorm van maatwerk binnen bereik. Logisch dat ook interieurbouwers en keukenbedrijven kiezen voor Bemet. Ook deze maakbedrijven hebben immers recht op een optimaal proces.

Onze totaaloplossing voor de interieur- en meubelbouw
Of het nu gaat om interieur- en meubelbouw, keuken- en badkamerbouw, model- en meubelbouw, standbouw of winkel & projectinrichting, vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Plan-de-CAMpagne ERP

  • Niet meer zoeken omdat alle informatie zoals calculaties, orders, facturen en pakbonnen, overzichtelijk is opgeslagen op één plek
  • Eenmalig ingevoerde gegevens in Plan-de-CAMpagne direct beschikbaar in TopSolid’Wood door koppelingen met CAD/CAM-systemen
  • Gemiddelde terugverdientijd van 1 – 1,5 jaar

Plan-de-CAMpagne voor de interieur- en meubelbouw »

TopSolid'Wood

  • Volledig 3D ontwerpen in vrije vorm of vanuit intelligente bibliotheken
  • Uitgebreide bibliotheek met materialen en specifieke (ontwerp)functies voor de interieurbouw, zoals deuvelverbinding, excenters, lamello’s, pen- en gatverbindingen en kantenbanden
  • Product weergeven in een compleet 3D-interieur voor de ideale beleving van de klant

TopSolid’Wood voor de interieur- en meubelbouw »

Waarom bedrijven graag met ons samenwerken

“TopSolid’Wood biedt de mogelijkheid om een compleet verhaal van A tot Z voor de klant tot in detail uit te werken. Dus de volledige werkvoorbereiding, het ontwerp plus de aansturing van de productiemachines. En dat zonder tijdverlies.”

Jan Willem Last - werkvoorbereider Admiraal Jacht- & Scheepsbetimmeringen

“Het is een hele zoektocht geweest. De meeste pakketten sloten niet goed aan op de verschillende houtbewerkingsmachines, die we direct vanuit de werkvoorbereiding wilden aansturen. Tot we in aanraking kwamen met TopSolid’Wood van Bemet.”

Addie Anbeek – directeur AG Interior Solutions

“Plan-de-CAMpagne past zeer goed bij onze productieprocessen: vanwege de flexibiliteit van de software hebben wij de mogelijkheid om volgens onze eigen werkwijze te werken.”

Arbec

“We werken al sinds 1996 met Plan-de-CAMpagne. We zijn louter positief over de software en vinden het nog steeds een perfect ERP-pakket voor bedrijven als het onze.”

Van Haandel Metaal

“Plan-de-CAMpagne is een prettig ERP-pakket in de omgang. De knoppen zitten op een logische plek, informatie is binnen enkele muisklikken zichtbaar, op de manier die je zelf aangeeft. Het is een uitstekende tool om snel en efficiënt je werk uit te voeren. Heb je toch nog een vraag, dan is de helpdesk van Bemet goed bereikbaar en deskundig.”

Snaas Metaalwaren

“Plan-de-CAMpagne geeft ons een totaaloverzicht in relaties en projecten, waardoor wij onze interne processen kunnen aansturen en overzichtelijk houden.”

Interstar Meubelen

“Doordat de productie en expeditie vanuit Plan-de-CAMpagne worden aangestuurd, heerst er minder hectiek. Gegevens hoeven niet meer dubbel te worden ingevoerd. En mocht er iets fout dreigen te gaan, kan er snel worden ingegrepen.”

Presikhaaf Schoolmeubelen

“We zijn van MS Access, Excel en Word in 3 maanden overgestapt naar Plan-de-CAMpagne.”

Altop Kunststoftechniek

“Bemet International heeft met haar ERP-systeem Plan-de-CAMpagne Kersten Europe die flexibiliteit geboden die haar zo uniek maakt naar haar klanten toe.”

Kersten Europe

“Toen we een ander ERP-pakket nodig hadden, gingen we op zoek naar een pakket om de administratie van onze bedrijfsprocessen beter te coördineren en te stroomlijnen. We kwamen toen uit bij Plan-de-CAMpagne van Bemet, omdat het veel inzicht gaf in onze processen en omdat het een pakket uit de praktijk komt en daardoor de taal van het bedrijf spreekt.”

MetalTech

“Plan-de-CAMpagne betekent voor ons dat we efficiënt kunnen inkopen en altijd overzicht hebben. Deze voordelen hebben rust en duidelijkheid gebracht in onze organisatie.”

Hartog-Est

“Het onderbrengen van automatisering onder één dak was een zeer belangrijke factor in het kiezen voor gereedschapsbeheersoftware.”

Braakhuis Borne Metaaltechniek

“With Plan-de-CAMpagne we have optimum insight in the monitoring of the process and delivery dates.”

Steinbusch

“When a customer calls, I can find the required information much quicker in Plan-de-CAMpagne, than I used to do in my Excel sheet. Even historical data. By using Plan-de-CAMpagne LA we now have a complete overview of the production process and the production capacity.”

 

Aldenzee RVS

“Plan-de-CAMpagne is another step forward to becoming a professional organisation.”

Airborne International

Klaar voor een optimaal productieproces?

Bemet Salesteam
Bemet Salesteam
0318 - 495858

Persoonlijk advies

Laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.

Dit is onze totaaloplossing

ERP voor een efficiënte bedrijfsvoering:
Plan-de-CAMpagne

Met Plan-de-CAMpagne haalt u een complete softwareoplossing in huis van offerteaanvraag tot en met de factuur. Realiseer bovendien 2x zoveel orders met dezelfde capaciteit door tijdsbesparing en foutenreductie dankzij eenmalige gegevensinvoer.

Lees meer »

Compleet kwaliteits- en gereedschapsbeheer:
APM+

Met APM+ hoeft u niet meer te zoeken naar gereedschappen dankzij inzicht in locatie- en voorraadbeheer van gereedschappen, meet- en opspanmiddelen. Verbeter de kwaliteit en voorkom productfouten of machinestilstand door grafisch inzicht in SPC (Statistische Proces Controle).

Lees meer »

CAD/CAM-software voor optimale CNC-aansturing:
TopSolid

Ontwerp, simuleer en produceer uw complexe producten eenvoudig met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve software van TopSolid en realiseer 30% meer spilrendement. Van productontwerp tot aan het genereren van de NC-code; alles in 1x goed dankzij de betrouwbare machinesimulatie!

Lees meer »

3D CAD/CAM-software voor de houtsector:
TopSolid'Wood

TopSolid’Wood zorgt voor een goede aansturing van complexe CNC-houtbewerkingsmachines dankzij volledige integratie tussen CAD en CAM. Alle gekoppelde stuklijsten, werktekeningen en bestanden worden bovendien automatisch bijgewerkt bij wijzigingen: dit levert u een enorme tijdsbesparing op en reduceert de kans op fouten aanzienlijk!

Lees meer »