Actief in vele branches

Bemet ontwikkelt slimme software-oplossingen voor maakbedrijven. Voor gereedschapsmakerijen en matrijzenbouw in de verspaning tot aan meubelmakers in de interieur- en houtindustrie. Van wereldwijde marktleiders tot lokale bedrijven. Gewoon bij u op de hoek! Staat uw branche er niet tussen, maar heeft u wel behoefte aan ERP-bedrijfssoftware, een CAD/CAM-pakket of werkplaats-automatiseringssoftware? Geen probleem, we horen graag de details van uw situatie om zo tot passende producten en oplossingen te komen, waarbij uw procesoptimalisatie centraal staat.

Verspaning

Enig idee hoeveel uur per week die freesmachine stilstaat? Of die draaibank? Of u nu veel freest, boort of draait, de machines en de mensen die het werk doen zijn kostbaar. Elk uur dat die grote machines stilstaan, dat de operator op zoek is naar gereedschappen of dat de productie moet wachten op onderdelen, maakt het proces onnodig veel duurder en langer. In vrijwel elke onderneming, groot en klein, zijn nog steeds grote voordelen te behalen waardoor de productie sterk verbeterd kan worden.

Bemet in de verspaning

Plaatbewerking

Lasersnijden, ponsnibbelen, stansen, persen, walsen, knippen, zagen, kanten, zetten, lassen, langgatboren of diepgatboren, kotteren, tappen, lakken of poedercoaten… Elk plaatverwerkend bedrijf is specialist in deze bewerkingen. Maar hoe valt u op tussen alle specialisten? Belangrijk voor plaatbewerkers is om kostprijs en levertijd onder controle te houden.

Bemet voor de plaatwerkindustrie

Oppervlaktebehandeling

Voor de maakindustrie is oppervlaktebehandeling van essentieel belang. Zonder oppervlaktetechnologie, geen eindproducten. En of u nu specialist bent in coaten, stralen, verzinken, vernikkelen, verchromen, vertinnen, elektrolytisch polijsten, iedere behandeling zal voor een efficiënt productieproces goed vastgelegd moeten worden in uw bedrijfsadministratie.

Bemet voor de oppervlaktebehandeling

Gereedschapsmakerijen & matrijzenbouw

Een gereedschapsmakerij is tegenwoordig veel meer dan een bedrijf dat stempels of matrijzen maakt. De ene gereedschapsmakerij werkt vooral volgens tekening, de andere levert complete processen af, lopend en wel op de machine. De meeste van deze bedrijven hebben zelfs een breed machinepark staan. Dat kostbare machinepark maakt het essentieel dat elk apparaat en elke operator zo min mogelijk stil staat of met de verkeerde dingen bezig is. Alle reden dus om eens goed naar het proces te kijken.

Bemet voor gereedschapsmakerijen

Kunststof- en kunststofverwerkende industrie

De kunststofverwerkende industrie kent een grote diversiteit aan productiemethoden en materialen.
Van auto-, watersport- en luchtvaartindustrie tot consumentengoederen en componenten ten behoeve van de industrie en de bouw, ongeveer elke bedrijfstak gebruikt kunststofproducten. Deze industrietak heeft veel gemeen met de metaal. Niet alleen de machines en gereedschappen maar ook de processen zijn nauw verwant.

Bemet voor de kunststofindustrie

Interieur- en meubelbouw

De gemiddelde particulier kent het inmiddels van een Zweedse meubelgigant. De indeling van een keuken of slaapkamer kan met behulp van standaardmaten en -kasten snel getekend worden. Maar wat nu als het iets bijzonders moet worden? En als het geen standaardmaten zijn? Een unieke badkamer, een design keuken of een volledig interieur? Zaken die veel gecompliceerder zijn en toch snel en relatief eenvoudig ontworpen worden, vragen om hulpmiddelen die al vele jaren in de praktijk getest, gebruikt voortdurend doorontwikkeld worden. Met behulp van de adviseurs en de software van Bemet komt zowel efficiënt werken als elke vorm van maatwerk binnen bereik.

Bemet voor de interieur- en meubelbouw

Houtindustrie

Of u nu ‘classic’ meubels, deuren, kozijnen of trappen maakt, in alle gevallen is het gereedschap de fundering. En die fundering moet kloppen. Op efficiënte wijze moet ontwerp en productie samenhangen. Moet de historie bewaard blijven en moet met een eenvoudige handeling de volgende stap gezet worden. Net iets groter, kleiner hoger of schuiner. En dat is wat Bemet biedt.

Bemet voor de houtindustrie
Bemet Salesteam
Bemet Salesteam
0318 - 495858

Klaar voor een optimaal productieproces?

Laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.