Pagina niet gevonden

Onze excuses, het lijkt erop dat de opgevraagde pagina of niet meer bestaat, verplaatst of verwijderd is.

Was u misschien op zoek naar:

Hulp nodig?

Zoekt u iets anders? Maak dan gebruik van de zoekfunctie of het menu rechts bovenaan, of laat uw vraag achter op het contactformulier.

Nieuws

Mocht u tussen de feestdagen door de helpdesk willen raadplegen, dan zijn wij als volgt bereikbaar:

Maandag 24 december: van 8:30 tot 17:00uur
Dinsdag 25 & woensdag 26 december: gesloten
Donderdag 27 & vrijdag 28 december: van 8:30 tot 17:00uur
Maandag  31 december is Bemet gesloten, maar de helpdesk is wel bereikbaar voor noodgevallen. In het nieuwe jaar staan wij op dinsdag 2 januari weer voor u klaar.

Lees meer

De kans is groot dat u op één van onze Business Events heeft gesproken met Plan-de-CAMpagne gebruikers uit de metaal- of kunststofindustrie. Bemet feliciteert deze keer een klant die weliswaar met kunststof werkt, maar op een manier die u van een gemiddelde Plan-de-CAMpagne klant wellicht niet zou verwachten.

Lees meer

Agenda

Op 30, 31 oktober en 1 november 2018 vindt alweer de 14e editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform.

Lees meer

Op 10 en 11 oktober houdt Promas open dagen van 14:00 – 21:00 in Maasbree. Naast de verspanende CNC-gestuurde metaalbewerkingsmachines van Promas kunt u ook diverse span- en snijgereedschappen, beladingssystemen en CAD/CAMsystemen bekijken. Bemet is tijdens deze dagen vertegenwoordigd als CAD/CAM-, ERP- en APM-leverancier.

Lees meer

Contactformulier

Laat uw telefoonnummer achter als u teruggebeld wilt worden. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.

[recaptcha]