Kalender

Het Business Software Event is een onafhankelijke kennisevenement waar alles draait om software voor de (maak)industrie. Het ondersteunen van (maak)industriële bedrijven in de digitale transformatie staat hierbij centraal: van op papier naar digitaal werken. Deze transformatie namelijk niet altijd even gemakkelijk op gang.

Lees meer

De TIV vindt plaats op 17, 18 en 19 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Het vakevent is hét jaarlijkse moment waar zowel de eindbeslisser als eindgebruiker van maakbedrijven uit de regio samenkomen.

Lees meer

Nieuws

De Online Help, het handleidingensysteem waar u 24 uur per dag, 7 dagen in de week alle Plan-de-CAMpagne handleidingen kan raadplegen, heeft nu ook een Frequently Asked Questions (FAQ) gedeelte. Bezoek de Online Help en bekijk alle vragen en antwoorden. Op dit moment bevat de FAQ vragen over Productie en Rapportage via Report Editor.

Lees meer

Mocht u in de week van Hemelvaart de hulp van onze helpdeskmedewerkers willen inschakelen, dan zijn zij als volgt bereikbaar:

Maandag 27 mei t/m woensdag 29 mei: van 8:30 tot 17:00uur
Donderdag 30 mei: gesloten in verband met Hemelvaart
Vrijdag 31 mei is Bemet ook gesloten, maar de helpesk is wel bereikbaar voor noodgevallen.

Op maandag 3 juni staan de helpdeskcollega’s vanaf half 9 weer voor u klaar!

Lees meer