Wat is nieuw in APM+ versie 7.1?

De nieuwste versie van APM+ komt binnenkort uit. Welke vernieuwingen kunt u verwachten in versie 7.1?

Gebruiksvriendelijkere interface
De interface is op meerdere vlakken verbeterd:

  • Vensters vervangen door tabbladen
    Voorheen openden tabellen zich in vensters over elkaar heen, maar in de nieuwste versie van APM+ verschijnen de geopende tabellen als tabbladen naast elkaar. Hierdoor is het overzichtelijker geworden welke tabellen er zijn geopend en gaat wisselen tussen tabellen eenvoudiger en sneller.

Vensters vervangen door tabbladen in APM+

  • Functies toegankelijk via rechtermuisknop
    De functieknoppen zoals Bewerken, Kopiëren, Toevoegen en Verwijderen, vindt u standaard onder in het scherm. Ze zijn nu ook toegankelijk geworden via de rechtermuisknop. Op meerdere plekken in APM+ komt u via een rechtermuisklik in het menu terecht, waar u iets kunt bewerken, toevoegen, kopiëren, en meer.

Functies toegankelijk via rechtermuisknop in APM+

  • Persoonlijke indeling van tabellen
    Iedere tabel bevat een legio aan kolommen. De ene kolom zal voor u relevanter zijn dan de andere. Dat is voor iedereen verschillend. Vanaf V7.1 is het mogelijk om elke tabel in te richten met alleen de kolommen die voor u relevant zijn. Bij elke volgende keer dat u de tabel opent, verschijnen alleen de door u geselecteerde kolommen in beeld. Elke tabel kan zo naar uw wensen worden ingesteld door middel van een rechtermuisklik op de veldnamen van de desbetreffende tabel.

Vertoning step-files in 3D
Door een upgrade van de database van APM+ naar de nieuwste versie is onder meer de karakterset uitgebreid met nieuwe karakters. Handig wanneer u bijvoorbeeld een buitenlandse vestiging hebt die in een andere taal communiceert. Ander voordeel van deze database-upgrade is dat daardoor step-files van een gereedschapssamenstelling of artikel in 3D kunnen worden getoond. Het gaat hier niet alleen om zelf opgebouwde step-files, maar ook om step-files die u ontvangt van uw klanten.

3D Beitel In APM+

Uitbreiding grootheden en eenheden in Quality+
Metingen in Quality+ zijn niet langer beperkt tot mm of inch voor de lengte, en graden of radialen voor de hoek. In de nieuwste versie van APM+ zijn de eenheden micometer, decimeter, etc. toegevoegd. Naast deze nieuwe eenheden is APM+ ook uitgebreid met verschillende grootheden zoals temperatuur, druk en hardheid, met alle bijbehorende eenheden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de temperatuur meten in Celsius of Fahrenheit en de metingen vastleggen in het systeem.
APM+ is vanaf V7.1 onbeperkt uit te breiden met elke gewenste grootheid of eenheid. Dus wanneer u wensen heeft voor een specifieke grootheid of eenheid, neem dan contact met ons op.

Uitgifte unieke meetmiddelen op orderbasis
In V7.1 wordt op basis van de order de meetlijst met benodigde meetmiddelen geautomatiseerd en in één keer uitgegeven. De meetlijst gaat dan met de order etc. mee naar de machine. Dit werkt nu op zelfde wijze als bij de uitgifte van gereedschapssamenstellingen.

Meer informatie aanvragen over APM V7.1

Uw kwaliteit van processen eenvoudig verbeteren?

Bemet Salesteam
0318 - 495858

Informatie aanvragen over APM+ versie 7.1

Laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om.

Nieuws

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. Misschien bent u al volop bezig met plannen smeden voor 2021. Wij kunnen u daarbij helpen! Onze consultants denken graag met u mee om uw bedrijfsprocessen nog soepeler te laten verlopen. Om u daarin tegemoet te komen, hebben we een mooie eindejaarsactie.

Lees meer

Met de huidige koppeling tussen Plan-de-CAMpagne en APM+ zijn verschillende handmatige en repeterende werkzaamheden te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het een-op-een overnemen van de routing in APM+ vanuit Plan-de-CAMpagne en het wijzigen van de routing en het plaatsen van bestellingen van gereedschappen. Deze koppeling is nu uitgebreid met twee nieuwe functionaliteiten

Lees meer

Kalender

Wilt u meer weten over de digitale transformatie van productiebedrijven, de trends in de maakindustrie en de uitdagingen? Schrijf u in voor het webinar ‘De CAD/CAM productie-omgeving van morgen’ op dinsdag 8 december a.s. Deze online sessie duurt circa 45 minuten. Inschrijven en deelname zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Lees meer

Wilt u snel kunnen calculeren en minder fouten maken? Of met planning een hogere leverbetrouwbaarheid realiseren? Het kan met ERP! Kijk voor meer mogelijkheden met ons mee op dinsdag 8 december om 10:00 uur tijdens het webinar ‘Bespaar tijd en geld met ERP’. Deze online sessie duurt maximaal 90 minuten. Inschrijven en deelname zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Lees meer