Wat is nieuw in APM+ versie 7.1?

De nieuwste versie van APM+ komt binnenkort uit. Welke vernieuwingen kunt u verwachten in versie 7.1?

Gebruiksvriendelijkere interface
De interface is op meerdere vlakken verbeterd:

  • Vensters vervangen door tabbladen
    Voorheen openden tabellen zich in vensters over elkaar heen, maar in de nieuwste versie van APM+ verschijnen de geopende tabellen als tabbladen naast elkaar. Hierdoor is het overzichtelijker geworden welke tabellen er zijn geopend en gaat wisselen tussen tabellen eenvoudiger en sneller.

Vensters vervangen door tabbladen in APM+

  • Functies toegankelijk via rechtermuisknop
    De functieknoppen zoals Bewerken, Kopiëren, Toevoegen en Verwijderen, vindt u standaard onder in het scherm. Ze zijn nu ook toegankelijk geworden via de rechtermuisknop. Op meerdere plekken in APM+ komt u via een rechtermuisklik in het menu terecht, waar u iets kunt bewerken, toevoegen, kopiëren, en meer.

Functies toegankelijk via rechtermuisknop in APM+

  • Persoonlijke indeling van tabellen
    Iedere tabel bevat een legio aan kolommen. De ene kolom zal voor u relevanter zijn dan de andere. Dat is voor iedereen verschillend. Vanaf V7.1 is het mogelijk om elke tabel in te richten met alleen de kolommen die voor u relevant zijn. Bij elke volgende keer dat u de tabel opent, verschijnen alleen de door u geselecteerde kolommen in beeld. Elke tabel kan zo naar uw wensen worden ingesteld door middel van een rechtermuisklik op de veldnamen van de desbetreffende tabel.

Vertoning step-files in 3D
Door een upgrade van de database van APM+ naar de nieuwste versie is onder meer de karakterset uitgebreid met nieuwe karakters. Handig wanneer u bijvoorbeeld een buitenlandse vestiging hebt die in een andere taal communiceert. Ander voordeel van deze database-upgrade is dat daardoor step-files van een gereedschapssamenstelling of artikel in 3D kunnen worden getoond. Het gaat hier niet alleen om zelf opgebouwde step-files, maar ook om step-files die u ontvangt van uw klanten.

3D Beitel In APM+

Uitbreiding grootheden en eenheden in Quality+
Metingen in Quality+ zijn niet langer beperkt tot mm of inch voor de lengte, en graden of radialen voor de hoek. In de nieuwste versie van APM+ zijn de eenheden micometer, decimeter, etc. toegevoegd. Naast deze nieuwe eenheden is APM+ ook uitgebreid met verschillende grootheden zoals temperatuur, druk en hardheid, met alle bijbehorende eenheden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de temperatuur meten in Celsius of Fahrenheit en de metingen vastleggen in het systeem.
APM+ is vanaf V7.1 onbeperkt uit te breiden met elke gewenste grootheid of eenheid. Dus wanneer u wensen heeft voor een specifieke grootheid of eenheid, neem dan contact met ons op.

Uitgifte unieke meetmiddelen op orderbasis
In V7.1 wordt op basis van de order de meetlijst met benodigde meetmiddelen geautomatiseerd en in één keer uitgegeven. De meetlijst gaat dan met de order etc. mee naar de machine. Dit werkt nu op zelfde wijze als bij de uitgifte van gereedschapssamenstellingen.

Meer informatie aanvragen over APM V7.1

Uw kwaliteit van processen eenvoudig verbeteren?

Bemet Salesteam
Bemet Salesteam
0318 - 495858

Informatie aanvragen over APM+ versie 7.1

Nieuws

Maakt u al gebruik van de filtermogelijkheden in APM+ om bijvoorbeeld snel alle orderregels op een bepaalde machine of ordernummers uit een bepaald jaar in één oogopslag in beeld te krijgen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Vanaf APM+ versie 7.1 is er meer mogelijk met filteren op een meer gebruiksvriendelijke manier.

Lees meer

Voor bedrijven uit de maakindustrie is business-software een onmisbaar strategisch instrument om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Het gaat hierbij niet alleen om de integratie van de software binnen een bedrijf maar ook binnen de keten. Bemet International is als totaalautomatiseerder voor de maakindustrie vanzelfsprekend ook aanwezig op deze beurs.

Lees meer

Kalender

Omdat Bemet bedrijven uit de maakindustrie helpt om processen (verder) te optimaliseren zodat het bedrijf slimmer, sneller en beter kan produceren, mogen wij als standhouder niet ontbreken op deze beurs. U bent van harte welkom op onze stand 229 in hal 2. Graag tot ziens!

Lees meer

Op 10 en 11 oktober houdt Promas open dagen van 14:00 – 21:00 in Maasbree. Naast de verspanende CNC-gestuurde metaalbewerkingsmachines van Promas kunt u ook diverse span- en snijgereedschappen, beladingssystemen en CAD/CAMsystemen bekijken.

Lees meer